DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ÜZÜLMEZ, SAHA PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÜZÜLMEZ, SAHA PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe alt ve üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere 5 yeni araç alınması sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Kartepe Belediyesi, ilçe alt ve üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere hizmet araç filosunu 5 yeni araçla genişleterek hizmet kapasitesini artırmıştı. Araçların hizmet alımı törenine de katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda düzenlenen motivasyon toplantısında bir araya geldi.

FİKİRLERİ DİNLEDİ

Düzenlenen motivasyon toplantısında konuşan Belediye Başkanı Üzülmez “Geçen hafta yeni iş makinelerini hayırlı hizmetlerde, insanların duasını alacak işlerde kullanılması temennisi ile kurbanlarımızı keserek hizmete aldık. Hizmeti hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin fikirleri bizler için çok önemlidir. Sahada çalışma yaparken oluşan fikirlerinizi sizlerden dinlemek için bir araya geldik. Yerinde görerek vatandaşla bire bir temasınız vardır. Her birimiz, üst yapı hizmeti kadar halkla ilişkiler görevide yapan arkadaşlarımızın aynı zamanda işini severek yaptığınız sürece, başta kendiniz ve halkımız olmak üzere herkes memnun olacaktır. İşini seven insan saygıda duyar. Titiz ve dürüst çalışır, profesyonel ve vicdani olarak da rahat eder. Sizlere güveniyoruz. Kartepemiz coğrafi özellikleri ile mücadele gerektiren biryer. Sizlerin verimli çalışmaları ve sıcak kalpleriniz ile kışa hazırız evelallah. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.