DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li Kadınlar 2 bin kişilik aşure dağıttı

CHP’li Kadınlar 2 bin kişilik aşure dağıttı
17.10.2017
950
A+
A-

CHP’li Kadınlar 2 bin kişilik aşure dağıttı

CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarının düzenlediği Aşure etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlikte 2 bin kişilik aşure dağıtıldı.

YOĞUN KATILIM

Gölcük İlçe Kadın Kollarının Gölcük Meydanında düzenlediği Aşure etkinliğine CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Selim Yıldız, Fahrettin Büyükoğlu, Bilgi Dehmen, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Kadın Kolları önceki dönem İl Başkanı Hülya Güreli Yolcubal, Gölcük Kadın Kolları önceki dönem Başkanı Semra Türken, Gölcük İlçe Yöneticileri, Meclis üyeleri, Turan Dumlu, eski il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinlikte konuşan Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Muharrem ayında yaşattığımız bu aşure geleneğimiz birlik ve beraberliğin paylaşma ve dayanışmanın simgesidir. Aşure çağlar ötesinden günümüze ulaşan mitolojik ve geleneksel bir yiyecektir. Beraberlik olmanın yanında bereketin bir kazanda kaynamanın, kaynaşmanın farklılıkları koruyarak aynı kazanda pişebilmenin yeni güzelliklerin ve mutlulukların başlangıcı olan aşure günümüz insanların maddi ve manevi arınmasına, ülkemiz ve insanlığın kurtuluşuna sevgi ve huzura kavuşmasına vesile olmasını dilerim “ ifadelerini kullandı.  Çimen’in ardından konuşan Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, bu birlik ve beraberlik her zaman devam etsin” dedi. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.