DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Sahili havaların serinlemesi ile sessiz kaldı

Değirmendere Sahili havaların serinlemesi ile sessiz kaldı

Yaz aylarında gündüzünde ayrı akşamında ayrı güzel olan Değirmendere Sahili havaların serinlemesi ve yağmurların başlaması ile sakinleşti. Sahilde bulunan çay bahçelerinin boş olması da gözlerden kaçmadı.

Çay bahçeleri boş kaldı

Körfezin incisi Değirmendere’de her hafta sonu kalabalık olan çay bahçeleri havaların serinlemesi ve yağmurların başlaması ile bomboş kaldı. Yaz aylarında tıka basa dolu olan çay bahçeleri ve sahil yürüyüş yapan vatandaşların haricinde oldukça sessizdi.

Yaza kadar sahil sessizliğini korur

Değirmendere sahilinde sabah sporu yapan ve balık tutan vatandaşlardan başka fazla kimsenin olmaması gözlerden kaçmadı. Sahilde bulunan bazı çay bahçeleri etraflarını cam ile çevirmeli müşterilerin bir kısmını çekse de sahil genel anlamıyla oldukça sessizdi. Değirmendereli vatandaşlar, “Değirmendere sahili yazın ne kadar kalabalık ve cıvıl cıvılsa kışında bir o kadar sessiz ve sakin olur. Sahilde sadece spor yapan kişiler ve balık tutmaya gelen kişilerden başka kimse olmaz. Bu durum havaların ısınmasına kadar da böyle devam eder” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.