DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere sahiline bu görüntüler yakışmıyor

Değirmendere sahiline bu görüntüler yakışmıyor

İlçemize bağlı Değirmendere Sahilinde kendini bilmezler tarafından bankların üzerine ve çimenlere bırakılan çöpler vatandaşların sert tepkisi ile karşılandı.

Bunu yapanlar kötü örnek teşkil ediyorlar

Değirmendere Yüzbaşılar sahili Değirmendere’nin en güzel noktalarından birisi. Gece gündüz vatandaşların ilgi gösterdiği ve çok beğendiği sahil kendini bilmezler tarafından kirletiliyor. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir görüntü ise bu kadarına da pes artık dedirtti. Kendini bilmez kişiler tarafından yanlarında getirdikleri yiyecek ve içecek meşrubatlarının çöpleri banklara ve çimenlere bırakıldı. Bu görüntüyü gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, çöplerini bankların üstüne atanlara da sert tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Bu güzel sahili kirletmeye kimsenin hakkı yok. Banklarda oturup bir şey yenilebilir fakat çöplerini yerlere ve banklara bırakmak insanlığa sığmaz. Bunları özellikle akşam ve gece saatlerinde buraya gelen gençler yapıyor. Kaç defa uyardık fakat bizi dinlemiyorlar. Böyle doğaya ve çevreye saygısız gençleri görmek istemiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.