DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DERİNCE EAH’ TA FARKLI TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

DERİNCE EAH’ TA FARKLI TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde farklı toplantılar devam ediyor.

Her geçen gün büyüme ve gelişmeye devam eden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleriyle alakalı olarak, hastaneden hizmet alan hastaların ve refakatçilerinin düşünce öneri ve görüşlerinin değerlendirildiği “Refakatçi Toplantıları” her hafta olağan olarak gerçekleştiriliyor.

Gerçekleştirilen bu toplantılar  sayesinde Hastane Yönetimi,  hastaneden hizmet alan hasta ve yakınlarının öneri ve görüşlerini değerlendirerek hizmet kalitesini arttırmayı planlıyor.

Aynı zamanda hasta yakınlarının Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde memnun kaldığı uygulamalardan da konuşulduğu toplantılar, Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in hastane de göreve başlamasından itibaren her hafta olağan şekilde düzenleniyor.

Bu hafta Ortopedi servisindeki hasta yakınları ve refakatçileriyle 47.’si gerçekleştirilen toplantıya, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ali Yiğit, İdari Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı  Serap Efe ve hasta refakatçileri katılım sağladılar.

Toplantıda hasta refakatçileri ve yakınları samimi bir ortamda öneri görüş ve memnuniyetlerini Hastane Yönetimine ifade ettiler ve böylesine güzel bir uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.