DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GEMDER ilk kongresini gerçekleştirecek

GEMDER ilk kongresini gerçekleştirecek

GEMDER ilk kongresini gerçekleştirecek

Geçtiğimiz Mayıs ayında Gölcük Emlakçılar Derneği (DEMDER) olarak bir araya gelen Gölcüklü emlakçılar gerçekleştirdikleri çeşitli faaliyetlerin ardından ilk kongresini bu Cuma günü gerçekleştireceklerini açıkladılar.

GEMDER kongreye tek aday olarak Kandemir ile gidiyor

Gölcük Emlakçılar Derneği (GEMDER) Necmi Kandemir ve yönetimi tarafından 10 Mayıs 2017 tarihinde Kocaeli Gölcük’de resmen kurularak hizmete girdi. 5 aylık zaman zarfı içerisinde emlakçılık konusunda birçok faaliyetler yaparak çalışmalarını sürdürdü. Bu faaliyetlerin ardında derneğin yeni yönetiminin belirlenmesi konusunda ilk kongresini yapmak için bu gün dernek binasında dernek başkanı Necmi Kandemir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya dernek Başkanı Necmi Kandemir, dernek yönetim kurulu üyeleri katılım sağladılar.

Kandemir, “Üyelerimizle her zaman buluşarak çalışmalarımız hakkında bilgi verdik”

Toplantıda açıklama yapan GEMDER başkanı Necmi Kandemir; “10 Mayıs’ta Gölcük’te kurduğumuz Gölcük Emlakçılar Derneği 27 Ekim Cuma günü saat 14.30’da yapacağımız ilk kongremizde yeni yönetimimizi belirleyeceğiz. 10 Mayıs’ta resmen kurulan derneğimiz kurucular kurulu ile görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Kurucu üyelerimiz, 2. Başkan Ahmet Yavuz, Tarık Demirkaya, Sezer Gemici, Serkant Tansel, Ünver Yavaş, Serkan Tosun arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Değerli arkadaşlar derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar başarılı çalışmalarımızla 50 üyemizin kaydını yaptık. Üyelerimizle her zaman buluşarak çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi sağladık” şeklinde açıklama yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.