DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor ‘da iç sahada kaybedilen puanlar dikkat çekiyor

Gölcükspor ‘da iç sahada kaybedilen puanlar dikkat çekiyor

Spor Toto 3. Lig 2.Grup’ta 10’uncu hafta maçını kendi evinde oynayan Gölcükspor, İzmir Temsilcisi Tire 1922 Spor’la 1-1 berabere kalarak, iç saha kabusunu sürdürdü. Sezon başından bu yana kendi evinde oynadığı 5 maçın sadece 1 tanesini kazanan Gölcükspor, 4 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Tire maçının ilk yarısını son dakikada Devrim Aksongur’un attığı golle 1-0 önde tamamlayan Gölcükspor, 51. Dakiakada penaltıdan yediği golle mutlak kazanması gereken maçı 1-1 berabere tamamladı.

İç saha kabusu yaşıyoruz

Yeni teknik direktörü Kayhan Çubuklu ile ilk maçını kendi evinde Tire 1922 Spor ile oynayan Gölcükspor, taraftarlarına bir kez daha iç saha kabusu yaşattı. İç sahada maç kazanmayan kırmızı-siyahlılar, 5 maçta sadece Ergenen Velimeşespor’u yenerken, Darıca’ya yenildi diğer 3 maçta da berabere kaldı. Yeni teknik direktörü ile ilk maçına çıkan Gölcükspor, maçın ilk yarsında oldukça silik ve pozisyonsuz bir futbol ortaya koydu. Ancak, ilk yarı böyle bitecek sanılırken, 45. dakikada Sedat’ın kullandığı korner atışında, Erdem’den seken topu Devrim ağlara gönderdi ve ilk yarı bu golle 1-0 Gölcükspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Gölcükspor maçın 2. Yarısına biraz daha derli toplu başlarken, golü bulan taraf rakip Tire 1922 Spor oldu. 51. Dakikada gelişen Tire atağında, Kemal Özen’i ceza sahası içinde Cenk Cengiz düşürünce, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gökhan Erdöl set bir vuruşla toğpu ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Maçın bundan sonraki dakikalrında Gölcükspor’un baskısı artsada, bir türlü aradığı golü bulamadı ve mutlak kazanılması gereken bir maç daha berabere tamamlandı. Bu sonuçla 12 puan yükselen ve 11. Sırada yer alan Gölcükspor, ligdeki 10. Hafta maçını 5 Kasım Pazar günü deplasmanda, Diyarbekirspor ile oynayacak.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.