DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı KALPLERDE CUMHURİYET SEVGİSİ

Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı  KALPLERDE CUMHURİYET SEVGİSİ

Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

KALPLERDE CUMHURİYET SEVGİSİ

 

Ulu Önder Atatürk’ün En büyük Bayram olarak bizlere sunduğu Cumhuriyet’in kuruluşunun 94.Yıldönümü tüm Türkiye de olduğu gibi Gölcük’te de törenlerle kutlanılmaya ve bu büyük coşkuyu yaşatılmaya devam edildi.

 

Gölcük Anıtpark Meydanı’nda her yıl olduğu gibi, bu yıl da Gölcük Protokolünün katılımıyla Çelenk Sunma töreni gerçekleştirildi.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin Kuruluşunun 94.Yıldönümünde heyecan ve coşku Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen Resmi geçit ve çeşitli gösterilere yansıdı.

 

Gölcük Halkı Bir Kez Daha Birliktelik Örneği Gösterdi

 

Mareşal Fevzi Çakmak caddesinde gerçekleştirilen Resmi geçit töreni, Gölcük Halkının Cumhuriyete olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Askeri ve Sivil Erkan ile Halkın en güzel birlikteliği olan bu büyük ve anlamlı günde, Gölcük adeta tek bir yumruk olarak bir arada oldu.

 

Gölcük Protokolü yerini aldı

 

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğa. M.Baybars Küçükatay, tören aracı ile dolaşarak Halkın ve Erkânın Bayramını kutlayıp, Protokol tribünün de yerlerini aldılar. Tören İstiklal marşı ile başladı akabinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaptı. Daha sonra çeşitli okullardan öğrenciler şiirlerini okuduktan sonra, dans gösterileri Bayram coşkusunu arttırdı, gösteriler büyük bir beğeni ile izlendi.

 

Öğrencilere plaket takdim edildi

 

Ayrıca tören sonunda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Kom. Tuğa. M.Baybars Küçükatay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İlçede okullar arasında yapılan Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaket takdim etti.

 

Resmi geçit töreni nefes kesti

 

Resmi geçitte Okulları temsilen Öğretmen ve Öğrenciler, Gaziler geçiş yaparken, Gölcük Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ford Otosan’a ait araçların kortejde yer almaları törene renk kattı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.