DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK’TE BİR İLK

GÖLCÜK’TE BİR İLK

Helal Olsun Deniz Taksi

Gölcük’te uzun yıllardır vatandaşlara kaliteli hizmet veren Deniz Taksi Gölcük’te bir ilke imza attı. Taksicilerden İbrahim Bat 2017 model Mercedes’i ile müşterilerine kaliteli ve farklı bir hizmet vermeye başladı.

2017 model Mercedes c 200 D ile taksi hizmetine başlandı

Hükümetin taksicilere vermiş olduğu ÖTV indirimi ile Gölcük’te bir bir yenilenen taksilere bir yenisi daha eklendi. Gölcük’te bir ilk olan ve Deniz Taksi’ye bağlı çalışan İbrahim Bat 41 T 5032 plakalı 2017 model Mercedes c 200 D taksi ile hizmet vermeye başladı. Bat, yaptığı açıklamada, ‘Gölcük’te kaliteli hizmetin adı Deniz Taksi’dir. Bende kaliteyi müşterilerime götürmek istedim ve böyle bir aracı müşterilerimizin hizmetine sundum. Yani bir ilk yeniden Deniz Taksi’den dedi.

İlk görenler şaşkınlık yaşıyor

İbrahim Bat sözlerinin devamında, ” Hükümetin vermiş olduğu ÖTV indiriminden yararlanarak aracımı yenileyecektim. Bizde hizmette sınır yok. Bu nedenle taksimi yenilerken Gölcüklülere yakışır bir şekilde aracımı yenilemek istedim ve 2017 model Mercedes c 200 D marka arabam ile müşterilerime kaliteli ve farklı bir hizmet vermek istedim. Taksi daha yeni olduğu için durağa gelen müşteriler ilk başta biraz şaşırıyor ve sıra bende olmasa bile sırf merak ettikleri için benim taksime binmek istiyorlar. Deniz Taksi olarak hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkardığımızı düşünüyorum. Deniz taksi olarak hizmet kalitemiz her zaman en üst seviyede olmuştur. Taksimi Mercedes ile yenilemem ile taksi ücretlerimizde herhangi bir ücret değişikliği olmadı. Gölcük’te taksi tarifesi nasılsa bende aynı uygulamayı yapıyorum, bir ayrıcalık yok yani. Durakta ki diğer arkadaşlarda bu durumdan oldukça memnunlar, Deniz Taksi olarak Gölcük’te hizmet kalitemizin artması sadece benim için değil Deniz taksi ailesi çok önemli. Diğer taksi duraklarına örnek olmayı diliyorum” dedi.

Prestiji yükseltti

Deniz Taksi’de uzun yıllardır taksicilik yapan Naci Gedik, “İnsanlar iyi şeylere layıktır ve bizde elimizden geldiği kadarıyla en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Deniz Taksi olarak bütün araçlarımızı yenilemeye, temiz tutmaya ve müşterilerimizi memnun etmeye gayret ediyoruz. ÖTV indiriminden yararlanarak tüm taksiciler olarak taksilerimizi yeniledik ve bu uygulamadan çok memnununuz. Allah devletimize zeval vermesin. İbrahim kardeşimizin almış olduğu Mercedes tabi ki de durak adına sevindirici oldu. Mercedes taksi ile Deniz Taksi’nin Gölcük’te ki prestijini yükseltti. Gölcüklü vatandaşlar bu kaliteyi hak ediyorlardı” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.