DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hasaneyn’de Bir harabe ev küle döndü

Hasaneyn’de Bir harabe ev küle döndü

FACİADAN DÖNÜLDÜ
Hasaneyn Köyü’nde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kullanılmayan bir evde yangın çıktı. Yangına Gölcük ve İzmit İtfaiye ekipleri ve Gölcük Belediyesi iş makinaları müdahile etti.
Yangından geriye enkaz kalıntıları kaldı
Necmettin ve Necati Gencer’e ait olan ve henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı Hasaneyn Köyü’nde bulunan kullanılmayan bir evde yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar hemen 110 itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine Gölcük ve İzmit itfaiyelerinin yanı sıra Gölcük Belediyesi iş makinesi müdahale etti. 1 saatte söndürülen yangının ardından geriye sadece enkaz kalıntıları kaldı. Yangın terk edilmiş bir evde çıktığı için olayda ölen yada yaralanan olmaması sevindirdi. Ayrıca yanan evin etrafının boş olması ve havanın yağmurlu olmasından dolayı etrafa sıçramaması yangının büyümesini önledi. Ekipler yangının neden çıkmış olabileceği konusunda incelemelerin sonunda soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.