DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hürriyet, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinin meclisteki sesi oldu

Hürriyet, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinin meclisteki sesi oldu

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin tapu taleplerini mecliste dile getirdi.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze’nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinin yıllardır devam eden tapu sorunlarını mecliste dile getirdi.

HANİ TAPULAR ÇEKMECEDEYDİ?

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sakinleri önceki gün tapu isteklerini dile getirmek üzere Gebze Belediyesi’nin önünde eylem yapmıştı. CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet Gebzelilerin mecliste sesi oldu. Hürriyet mecliste yaptığı konuşmada, “Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin 2/B sorunları hâlâ devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker seçimlerden önce “Tapularınız çekmecede.” diyerek tapu sözü vermişti vatandaşa, hatta bu sözünü kurban keserek müjdelemişti. Yıl oldu 2017 ama hâlâ tapulardan ses seda yok”

BU İNSANLAR RANTÇI DEĞİL

Açıklamasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Canına tak eden yüzlerce mahalleli dün “Artık seçim vaatlerinden bıktık usandık, boş vaatlere karnımız tok.” diyerek haykırdılar. Halk adına yönetenlere sesleniyorum: Bu insanlar rantçı değildir, işgalci ve müşteri hiç değildir; bu insanlar hak sahibidir. Depremde can kaybı yaşanmayan bu bölge hangi gerekçeyle afet bölgesi ilan edildi? Amacınız nedir? Hani halktan habersiz ve halkın onaylamadığı bir uygulama yapmayacaktınız. Oturduğunuz koltukların halka ait olduğunu ne zaman hatırlayacaksınız? Hak sahiplerini görmezden gelmeye devam

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.