DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HÜSEYİN YILMAZ DUALARLA UĞURLANDI

HÜSEYİN YILMAZ DUALARLA UĞURLANDI
21.10.2017
2.366
A+
A-

Gölcük çok değerli bir ismini kaybetti

2 yıldır kanser tadavisi gören ve hastalığa yenik düşen Gölcük Belediye Meclisi Üyesi Emekli Astsubay ve Av. Hüseyin Yılmaz adına yakışır düzenlenen iki tören ile dualarla uğurlandı.
Gölcük çok değerli bir ismini kaybetti. 2 yıldır gördüğü kanser tedavisine yenik düşen Gölcük Belediye Meclisi Üyesi Emekli Astsubay ve Av. Hüseyin Yılmaz vefat etti. Yılmaz için Gölcük Belediye Binası önünde bir cenaze töreni düzenlendi. Törende Av. Hüseyin Yılmaz’ın kendisi gibi avukat olan eşi Gülen Yılmaz ve oğulları Ozan ve Onur Yılmaz cenaze törenine gelen dostlarından destek alarak taziyeleri kabul ettiler.
Törene katılım çok yoğun oldu
Gölcük Belediyesi önünde gerçekleşen cenaze törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş Kemal Kahraman,CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, Belediye personeli, sivil toplum kuruluşları, merhum Hüseyin Yılmaz’ın ailesi ve yakınları katıldı.
Ellibeş, “Gönül arzu ederdi ki daha uzun yıllar birlikte çalışabilseydik”
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada “Hüseyin kardeşimiz ile kısa bir süre birlikte çalışma imkanımız oldu. Gönül arzu ederdi ki birlikte Gölcük’ümüzün, Kocaeli’mizin geleceği ile ilgili çalışmalar yürüttüğümüz meclisimizde çalışma imkanımız olsaydı. Ama Yüce Rabbimizin takdiri ilahisi süre olarak kısa bir süre birlikte olduk. Meclis üyeliğinden öncede dostluğumuz vardı, görüşüyor, konuşuyor, beraber oturup sohbet ettiğimiz, aynı masa etrafında buluştuğumuz anlar olmuştu. Ama meclis üyeliği süresi içerisinde çok farklı bir Hüseyin Yılmaz kardeşimizle tanıştık. Gerçekten toplumun dertleri ile dertlenen, onların sorunları çözümü adına pozitif katkılar sunan bir insandı. Muhalefetini yaparken bile kırmadan, incitmeden çözüm önerilerini ortaya koyarak bir muhalefet yapardı. Gerçekten kalbi sevdik Yüce Rabbimden rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olur inşallah. Kederli ailesine, eşine, çocuklarına tüm yakınlarına büyük sabırlar versin. Biz Hüseyin kardeşimizin anısını her zaman yaşatacağız. Kalbimizde gönlümüzde taptaze duracaktır” dedi.
Karaosmanoğlu, “Gönlünün güzelliği ile çalışkanlığı ile pozitif bakışıyla sevdik Hüseyin kardeşimizi çok sevdik”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ da törende bir konuşma yaptı “Bizde Hüseyin kardeşimiz ile kısa bir süre çalışma imkanı bulduk. Gerçekten beyfendiliği ile gönlünün güzelliği ile çalışkanlığı ile pozitif bakışıyla sevdik Hüseyin kardeşimizi hemde çok sevdik. Hastalığında ziyaret ettim. Ara ara fırsat buldukça aradım halini hatırını sordum değerli bir kardeşimizdi. İyi bir iz bıraktığına inanıyorum ve geride kalan eşine ve yavrularına Rabbim hayırlı ömürler versin. Hüseyin kardeşimizin mekanı cennet olsun inşallah. Rahmetle ve minnetle, saygıyla eğiliyorum. Allah rahmet eylesin” dedi.
Cenaze duasını İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız yaptı
Törende yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız cenaze duasını yaptı. Yıldız, cenaze törenine katılanlardan merhum Hüseyin Yılmaz’ın ruhu için dualar okuttu.

Yılmaz’ın Cenazesi İzmir Urla Çeşmealtı’nda defnedilecek

Gölcük Belediyesi önünde yapılan cenaze törenin ardından, Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi Değirmendere Merkez Camii’ne götürüldü. Cenaze törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Fatma kaplan Hürriyet, Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, İlçemizin siyasi parti başkanları, STK dernek başkanları, daire müdürleri, CHP Gölcük İlçe Örgütü Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Av. Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi defnedilmek üzere İzmir Urla Çeşmealtı’nda bulunan aile mezarlığına defnedilmek üzere ,binlerce seveni eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.