DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Anneleri, tüm gönüllülerle tanışmak için bir araya geliyor

Kocaeli Anneleri, tüm gönüllülerle tanışmak için bir araya geliyor

Kocaeli Anneleri, “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganı ile yola çıkan annelerimiz tüm gönüllülerimizle tanışmak için toplanıyor.

Kocaeli Anneleri yeni üyeler ile büyümeye devam edecek

Kocaeli Anneleri “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganı ile Toyota Plaza’da Konferans Salonu’nda tüm gönüllülerimizle bir araya gelmek için toplanıyor. Kocaeli Anneleri, tüm gönüllüleri bir çocuğu gülümsetmek için 19.10.2017 saat 14.00’de Toyota Plaza’da Konferans Salonu’nda bekliyor olacak. Yeni üyeler ile büyümeye devam eden Kocaeli Anneleri gönüllü çalışacak tüm üyeleri ve üye olmak isteyenleri bu programa davet ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.