DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli’nin eskilerinden biri kaderine terk edildi

Kocaeli’nin eskilerinden biri kaderine terk edildi

İlimizin en eski ve köklü takımlarından olan  Ateşspor ile Köseköy Belediyespor, yıllardır amatör kümede maçlarını  Köseköy Yakup Altun Stadı’nda oynuyordu.

Son iki yıldır bu sahaya hiçbir bakım yapılmadığı için doğal çim zemin ve soyunma odaları kullanılamaz duruma geldi.

İLİMİZİN ESKİ TESİSLERİNDEN BİRİ

1994 yılında yapımına başlanan, 2000 yılında doğal çim zeminli olarak amatör maçlara açılan Köseköy Yakup Altın Stadı, sor iki yıla kadar hizmet veriyordu. Geçen yıl bu sahaya bakımsızlıktan dolayı hiç maç verilmedi. Bu sezonda maç oynanmıyor. Köseköy’ün en eski kulübü olan, mazisi başarılarla dolu Ateşspor ve Köseköy Belediyespor bu sahada antrenman yapıyor, maçlarını ise Arslanbey’de oynuyor.

KÖSEKÖYLÜLER, SAHANIN BAKIMA ALINMASINI İSTİYOR

Bu kulübe yıllarca hizmet vermiş isimler, yetkilileri uyarıp Yakup Altun Stadı’nın bakıma alınmasını, yeniden bu sahada amatör maçların oynanması konusunda görüşlerini açıkladılar. Ateşspor ve Kartepe Belediyesporlu yöneticilerde aynı görüştüler, ya bu sahanın bakımına alınmasını, ya da kendilerine yeni bir stat yapılmasını istiyorlar. Kocaeli ve Türk Futboluna bir çok yıldız kazandıran Ateşspor ve yeni simi ile Kartepe Belediyespor, tesis konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.