DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Köstebek çukuru gibi olan yol sürücüleri zora sokuyor

Köstebek çukuru gibi olan yol sürücüleri zora sokuyor

Gölcük Belediyesi İSU Şantiyesi’nin bulunduğu yol üzerinde yapılan kazı çalışmaları sonrasında yolda oluşan tahribat ve çukurlar sürücüleri zora sokmaya devam ediyor.

Vatandaşlar yoldan çok şikayetçi

Yeni Mahalle ile Şirinköy arasında kalan ve sürücülerin sıklıkla kullandığı yol üzerinde yapılan kazı çalışmaları sonrasında oluşan çukurlar sürücüleri zora sokmaya devam ediyor. Çevredeki vatandaşlar, “Uzun zamandır bu yol oldukça bozuk ve sıkıntılı. Yolda nasıl bir hat varsa sürekli arıza yapıyor ve sürekli kazı çalışması yapıyorlar. Çalışmaların ardından çukurlar güzel kapatmadıkları için kazı yapılan yerde çöküntüler oluşuyor. Bu nedenle yoldan geçen sürücüler zor durumda kalıyorlar. Biz bu yolu yetkililere ilettik ama hiçbir sonuç alamadık. Biz bu yolun biran önce düzeltilmesini ve hatta güzel bir asfalt dökülmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.