DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MUHTARLAR GÜNÜ ILICA’DA KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ ILICA’DA KUTLANDI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Yazlık Ilıca Restoran’da düzenlenen programa katıldı. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, İlçe müdürleri, Mahalle ve Köy muhtarları katılım gösterdi.

Altıntaş, ” Tarihte seçimle yönetime gelen ilk yöneticilerin Muhtarlardır”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, muhtarların demokrasimizin temel taşı olduğunu ifade ederek, tarihte seçimle yönetime gelen ilk yöneticilerin muhtarlar olduğunu söyledi. Gölcük’ün kültürel farklılıklara rağmen birlik ve beraberlik içinde yaşayan bir yer olduğunu belirterek, muhtarların bundaki rolünün çok büyük olduğunu dile getirdi.

Ellibeş, “Muhtarlara her zaman değer veriyoruz”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Neredeyse 200 yıla yakın bir geçmiş olan muhtarlık makamına hak ettiği değeri verilmiş vaziyettedir. Muhtarlarımızın ekonomik durumu düzeltilmiş ve nihayetinde 19 Ekim muhtarlar günü olarak ilan edilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenli olarak muhtarlarımızı ağırlayarak, onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip demokrasimizin bu en eski ve köklü kurumunun temsilcilerine hak ettikleri değeri göstermektedir ”dedi.

Burada toplanmamızın belli noktalara yarar getirmesi amacı ve gayesi içerisindeyiz

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral konuşmasında şunları dile getirdi: “Bu güzide kuruma 19 Ekim Muhtarlar Günü olmasını ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Gazi Meclisimizde grubu bulunan tüm siyasi partilerimize teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde burada bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor en kalbi duygularımla hepinizi yürekten selamlıyorum. Burada toplanmamızın belli noktalara yarar getirmesi amacı ve gayesi içerisindeyiz” dedi.

Muhtarlara Tablet hediyesi

Sıcak bir ortamda geçen yemekte Başkan Ellibeş, muhtarlara tablet hediye edeceğinin müjdesini verdi  ve ilk tableti de Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral’a hediye etti. Saral tüm muhtarlar adına, Ellibeş’e teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.