DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Soydaş: “Derbiler her zaman zor olur”

Soydaş: “Derbiler her zaman zor olur”

Hafta sonu Gölcük Şehir Stadı’nda oynanan Gölcükspor-Darıca G. B derbisinin yankıları sürüyor.

İki takımın teknik sorumluluğu değerlendirmelerde bulundu. Ramiz Soydaş hakemden yakındı, rakibi kutladı. Gürses Kılıç ise hakemin kötü bir yönetim gösterdiğini belirterek farklı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

 GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Haftayı derbi yenilgiyle geçiren Gölcükspor’da yüzler asık. Teknik sorumlu Ramiz Soydaş maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ne yazık ki, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Hakemin iyi niyetli olmadığını herkes gördü. Her iki ekibi de gereksiz fauller verdi, maçı çileden çıkardı. Derbiler her zaman zor olur. Darıca’ya kutluyorum. Bu hafta şampiyonluk mücadelesi veren Erok deplasmanına gideceğiz. Burada kaybettiğimiz puanları İstanbul’da telefi etmeye çalışacağız” dedi.

DARICA GB’DE YÜZLER GÜLÜYOR

Derbinin kazanına Darıca G.B’nin teknik sorumlusu Gürsel Kılıç ise oldukça mutlu. Kılıç yaptığı yorumda, “Çok zor bir maçta, üstün oynayan bizdik. İlk yarıda çok net pozisyonlar bulduk, cömertçe harcadık. Farklı kazanmamız gerekiyordu. Hakem çok basit sarı kartlar gösterdi, iyi bir maç yönetmedi. Derbi maçın stresiyle gerginlikler oldu, büyümeden kapandı. Şimdi Tire maçına hazırlanıp daha da yukarıya çıkacağız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.