DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Tır, taraftarları taşıyan otobüse çarptı

Tır, taraftarları taşıyan otobüse çarptı

2 YARALI

Dün gece 12.30 sularında Değirmendere çıkışında kola kutuları yüklü tır lastiğinin patlaması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek Manisaspor taraftarlarını taşıyan otobüse çarptı.

Boş kola kutuları yola savruldu

Edinilen bilgi ve iddialara göre Manisaspor – Boluspor ile oynadığı maç sonrasında taraftarları taşıyan Mehmet T. hakimiyetindeki otobüse lastiği patladığı için direksiyon hakimiyetini kaybeden Sinan T. hakimiyetindeki  tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır da yüklü olan boş kola kutuları yola savruldu. Tır sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken otobüste bulunan taraftarlardan Kenan K. ile Nurettin P. adlı 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri yaralı olan taraftarları Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırdı. Yola savrulan boş kola kutuları nedeniyle trafik bir süre tıkalı kaldı. Boş kola kutularının kaldırılması ve araçların çekilmesi ile yol trafiğe yeniden açıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.