DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vergül, “Bu skoru hak etmedik”

Skorun gösterdiği gibi sahada çok kötü oyun sergilemediklerini belirten Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Cem Sinan Vergül, “Galibiyeti belki hak etmedik ama bu skoru da hak etmemiştik” dedi

HATAYI AFFETMEDİLER

4-1 mağlup oldukları Afjet Afyonspor maçını değerlendiren Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Cem Sinan Vergül, “Aslında kötü başlamadık. İyi başlayıp iyi bir pozisyon yakaladık. Peşinden yediğimiz şansız bir gol bütün takımı demoralize etti. Sonra yine dengeyi kurduk ama karşımızdaki takım kaliteli ayaklardan kurulu ve iyi oyuncular affetmiyorlar. Baskı da kursan, sıkıştırsan da o baskıdan çıkıp pozisyonları değerlendirebiliyorlar. En küçük hatayı affetmiyorlar” diye konuştu.

DIŞARDA DAHA İYİYİZ

Sahada kötü bir oyun sergilemediklerinin altını çizen Cem Sinan Vergül, “Baktığımız zaman kaleye 4 kere gelmiş, ‘pozisyon’ diyebileceğimiz pozisyon da yediğimiz gollerden belki ikisi. Diğerleri üzüntü verici pozisyonlardan yediğimiz goller. Skora baktığımız zaman sanki çok kötü oynamışız da 4 tane yemişiz gibi. Aslında sahada öyle bir oyun yoktu. Üzgünüz. Evimizde oynamış olduğumuz son 2 maçın da bu skorla bitmesi üzücü. Dışarıda daha dirençli, daha iyi performans sergiliyoruz. İçerde nedense olmuyor” dedi.

 BU SKORU HAKETMEDİK

Sahaya sürdüğü kadroyu da değerlendiren teknik patron, “Alternatif arama derdindeyiz. Çocuklar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, iyi niyetliler. Ama niyet bazen yeterli gelmeyebiliyor. Karşı taraftaki kalite bizi aşabiliyor. Bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Eksiklerimizin olması, onların takıma tekrar döndüğünde aynı performansı sergileyememesi bizi fazlasıyla düşündürüyor. Elimizdeki kadro bu. Yapacağımız şey; onların gelişimine katkıda bulunmak. Ama sonucun vermiş olduğu durum bizim için üzücü. Ama baktığınız zaman bu skoru hak ediyor muyduk? Galip gelmeyi de hak etmiyorduk fakat bu skoru da hak etmiyorduk” sözlerini kaydetti.

Erhan Yılmaz, “Her hafta oyuncularımızı istiyorlar”

Deplasmanda ve iç sahada farklı takım görüntüsü verdiklerini belirten kulüp başkanı Erhan Yılmaz, “Lig henüz bitmedi. Bizden kötü durumda olan takımlar var. Ve bizim amacımız Türk futbolunun lokomotifi olmak. Bugün konuk ekibimizin başkanı 4 oyuncumuzu istedi. Demek ki doğru yoldayız” dedi

DEMORALİZE OLDUK

3 haftalık hak mahrumiyeti cezasının ardından bu hafta tribünde yerini alan Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, “Deplasmanda çok iyi bir Kocaeli Birlikspor, içerde çok farklı bir Kocaeli Birlikspor görüyoruz. Bugün de kafa kafaya, ortada giden bir mücadelede bireysel hatadan gol yedik. Ardından genç takım demoralize oldu. Lig henüz bitmedi. Bizden kötü durumda olan takımlar da var. Afyonspor’un başkanı da bugün ‘Çok iyi takım kurmuşsunuz. Çok can yakar’ diyor. Ama oyun sonuca etki etmeyince bir şey ifade etmiyor” dedi.

 LOKOMOTİF OLACAĞIZ

Amacının Türk futboluna oyuncu kazandırmak olduğunu vurgulayan kulüp başkanı Erhan Yılmaz, “34 tane 2 lig takımı var. Herkes hedefe oynarsa oyuncu yetiştirmek mümkün olmaz. Konuşulacaksa; bizim aldığımız risk, gösterdiğimiz cesaret konuşulmalı. Geçen sezon o imkânlarla yapacağımızı yaptık ve elde ettiğimiz başarı ortada. Ona rağmen kim gördü. Madem görünmüyor biz de kendi ayaklarımızın üzerinde durmalı ve bunun için de üretmeliydik. Öyle de yapıyoruz. Allah nasip ederse; 3 yıllık hedefimiz var. Bu süre sonunda bu takımı Türk futbolunun lokomotifi haline getireceğiz. Destek istedik, ‘Yanımızda olun’ dedik. Karşılık olarak hep ‘Erhan Yılmaz’ın takımı’ dediler. Bundan sonra Erhan Yılmaz’ın takımı. Erhan Yılmaz’ın takımı olarak da yoluna TFF’nin herhangi bir liginde devam edecek. Tek başıma, birkaç gönüllü arkadaşımla mücadele veriyorum.

 OYUNCU İSTİYORLAR

Geçen hafta bir oyuncumuzu istediler, bugün Afyonspor da 4 oyuncumuzu aleni istedi. Demek ki doğru yoldayız, doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Bu takım hak ettiği yerde bitirecek. Zaten ‘Her hafta kazanacağız, hedefe kilitlendik’ demiyoruz. Bu çocuklara sahip çıkmamız lazım. Ben bu çocuklara sahip çıkmazsam kimsenin de çıkacağı yok. Bu hafta alt yapımızdan oyuncumuzu kaybetmemiz de bizi çok etkiledi. Ne kadar acı bir durum, Allah ailesine, bizlere ve sporseverlere sabır versin. Bahane olmasın ama bu da çocukları etkiledi” diye konuştu.

 SİYASETTEN ARINMALI

Sporun siyasetten bir türlü arınmadığına değinen başkan Erhan Yılmaz, “Bugün Afyonspor’un kulüp başkanı ceplerinden para harcamadan bu işi götürdüklerini ve 12 milyonluk takım kurduklarını söyledi. Sponsorları Afjet’in genel müdürü de yanlarındaydı. Onlar adına inanılmaz derecede onurlandım, gururlandım. Hasetlik duyacak halimiz yok. Spora destek veren kurumların çoğalması lazım. Ne yazık ki sporu siyasetten bir türlü arındıramıyoruz. Bu takım ne yazık ki mağdur edildi. Geçmişte siyasi iradenin desteği varken verilen destek ortada. Siyasetçiler yanımızda değilse kimse Erhan Yılmaz’a destek vermiyor. Böyle mi olması gerekiyor. Ama halkımız hep mağdurun yanında olmuştur, bizim yanımızda da duracaktır.

 GÖBEK BAĞIM YOK

Herkes ithamlarına dikkat edip birbirinden korkuyor ama benim kimseyle göbek bağım yok. Siyasetle ilgim yok, beklentim de yok. ‘Herkese ortak paydada buluşup hepimiz buranın katma değerini yükseltelim’ dedim. Her şeyden önemlisi Türk futboluna sporcu yetiştiriyoruz. Anlık beklentiler var ama yıllara yayıldığı zaman ne kadar haklı olduğumu herkes görecek. Spor sevdalısı olarak birçok cephede Bizans oyunlarıyla ayrı ayrı uğraşıyorum. Allah’tan tek duam; tüm bunlara rağmen spora olan hizmet aşkımın, hevesimin kaçmaması. Bizim her söylemimiz yapıcı ve yönlendiricidir. Daha iyisi için ne yapılması gerekiyorsa onu dile getiriyoruz” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.