DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YATIRIMLARI DELİLERLE YAPACAĞIZ

YATIRIMLARI DELİLERLE YAPACAĞIZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını yeni yönetimiyle yoğun bir katılımla İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız önderliğinde gerçekleştirdi. Başkan Yıldız ülke gündemine değinerek yeni yönetim dağılımını da gerçekleştirdi.

BİZE İŞİNİN DELİSİ LAZIM

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız: “Biz yatırımları delilerle yapacağız”,”Bize işinin delisi olan adam lazım; kimseyi dinlemeyecek bir işe karar verdiği zaman onu sonuna kadar takip edecek”.Yaşar Yıldız sözlerine şöyle devam etti; “Her yere gideceğiz burada deli var mı diyeceğiz. Bize işinin delisi olan adam lazım” dedi. Yaşar Yıldız, ekonomide çok ciddi bir problemin olduğunu belirterek, “Bizi güçlendirecek yatırıma ihtiyacımız var.  Türkiye‘nin rakamlarla büyümesi güçlenmesi manasına gelmez” şeklinde konuştu.Kocaeli’nin  İstanbul‘dan daha kötü beton yığınına döndüğünü dile getiren Yaşar Yıldız, “Bir ülkeyi yönetenler  Kocaeli‘nin ekonomik yönden ayağa nasıl kalkacağını planlamak mecburiyetindedir. Ama gördüğümüz manzara Allah işlerini güçlerini rast getirsin ama hakikaten 15 yılda Kocaeli bu kadar mı mahvedilir.  İstanbul‘dan daha kötü bir beton yığınına dönmüş.  İstanbul‘da ihanet edenler itiraf ettiler biz yaptık diye Kocaeli’da kim yaptı bunu” ifadelerini kullandı.”Besicilikte et fiyatlarını bir türlü düşüremiyoruz”Besicilikte et fiyatlarının bir türlü düşmediğini kaydeden Yaşar Yıldız, “Bütün ülkelerin bir numaralı meselesi önce tarım ve hayvancılığı hayata geçirmektir. Gıda sanayini kurmaktır. Besicilikte et fiyatlarını bir türlü düşüremiyoruz.  Hükümet et fiyatlarını düşürebilmek için yurtiçinde ne yaparım diye kafa yormuyor. Üreticiye destek vermeyi düşünmüyor. Bundan dolayı da sanki onlar çok kar ediyormuş gibi gidiyor  Avrupa‘dan et ithal ediyor. Bu besici elindeki hayvanı da satar bu sefer sen  Türkiye‘nin bütün et ihtiyacını dışarıdan ithal ederek karşılamak mecburiyetinde kalırsın” diye konuştu.”Bize işinin delisi olan adam lazım” Saadet Parti Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bazen, ‘Siz geleceksiniz de bu yatırımları kimlerle yapacaksınız’ diye soruyorlar. Bende biz o yatırımları delilerle yapacağız diyorum. Her yere gideceğiz burada deli var mı diyeceğiz. Bize işinin delisi olan adam lazım. Kimseyi dinlemeyecek bir işe karar verdiği zaman onu sonuna kadar takip edecek. Engel tanımayacak.” diyerek sözlerini bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.