DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİŞTE

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİŞTE

Doların yükselişi altın fiyatlarını da etkiledi

Düğün sezonunun tamamen bitmesi ile fiyatlar da son durum nasıl sizler için onu öğrendik. Hem de bu altın fiyatlarının yükselişi ne zamana kadar devam eder onunla ilgili ilçemiz kuyumcularından Ay Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay’dan bilgiler aldık.

Ay, “Altın fiyatlarının zamlanması piyasayı ve satışı çok etkiliyor”

Ay Kuyumculuk Sahibi Ahmet Ay, döviz piyasası hakkında şu bilgileri verdi: “Fiyatlar bu aralar yükselişe geçti. Doların bu aralar yükselişte olması altın fiyatlarını da çok etkiledi. Piyasa şu an da durgun. Bu fiyatların biraz daha düşmesi gerekiyor. Altın fiyatlarının zamlanması piyasayı ve satışı çok etkiliyor” dedi.

Son altın fiyatları da şu şekilde;

22 ayar gram altın; Alış (148) Satış (160)

24 ayar gram altın; Alış (160) Satış (169)

22 ayar gram bilezik; Alış (147,50) Satış (160,50)

Eski çeyrek; Alış (258) Satış (268)

Yeni çeyrek; Alış (260) Satış (270)

Cumhuriyet altını; Alış (1075) Satış (1115)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.