DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AYAK İZİ PROJESİ

AYAK İZİ PROJESİ

Anaokullar için önemli bir proje hayata geçirildi

İlçe Müftülüğü ile Yunus Emre Anaokulunda başlatılan aile seminerlerinin ilki gerçekleştirildi. Önce, Ayak İzi projesinin tanıtımının yapıldığı seminerin konuşmacısı Gölcük Müftülüğü Vaizesi Nurdan Demir’di. İlki gerçekleşen seminerin dinleyenleri ise Yunus Emre Anaokulunun velileri idi.

Bu projede çocuklara doğru model olacak olan ebeveynlerin eğitimi amaçlanmaktadır

Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Ömer Kızıldağ da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gülsuyu, “Çocuklarımız bu yaşta anne ve babalarını örnek alıp onların ayak izlerini takip ederler. Bu projede çocuklara doğru model olacak olan ebeveynlerin eğitimi amaçlanmaktadır. Eğitimciler tarafından verilecek seminerler velilerimize yönelik olup milli, manevi ve dini değerlerimizin gündemde tutulması ve çocuklarımıza doğru bir biçimde aktarılabilmesi amaçlanmaktadır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.