DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Birlikspor Hatay’dan puan alamadı

Birlikspor Hatay’dan puan alamadı

Puan ve puanlar almak için Hatayspor sınavına çıkan Kocaeli Birlikspor ilk yarıda yediği golle teslim oldu. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz eve eli boş döndü

GOL ARARKEN YEDİK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta Hatayspor’a konuk olan Kocaeli Birlikspor eve eli boş döndü. Maça hızlı başlayan ancak bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz kora kor geçen ilk yarının yarısında rakibin korner organizasyonundan gelen golüne mani olamadı. Mehmet Tayfun’un golüyle 1-0 yenik duruma düşen Birlikspor skorda eşitlik için rakibe baskı kurdu ancak yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamadı. Temsilcimiz soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

İKİNCİ YARI GOL YOK

Yüksek tempoda geçen ikinci yarı ev sahibi takımın baskısıyla başladı. Birlikspor kalesinde tehlikeli anların yaşandığı dakikalara kaleci Onur Behiç kalesini gole kapattı ve ikinci gole izin vermedi. Oyunun son 15 dakikasında ise beraberlik arayışını sürdüren Kocaeli Birlikspor’un oyuna hakimiyeti ve baskısı vardı. Gol yollarını zorlayan Kırmızı-Beyazlılar ataklardan sonuç alamayınca ikinci yarıda ‘gol’ sesi çıkmadı. Karşılaşma temsilcimizin 1-0 mağlubiyetiyle sona erdi.

 HATAYSPOR – KOCAELİ BİRLİKSPOR

 Tarih: 11.11.2017 Cumartesi

Saat: 13.30

Yer: Antakya Atatürk Stadı

Hakemler: Yasin Kol (Trabzon), Kerem Yükünç (Trabzon), Yakup Bulut (Trabzon), Alpaslan Şen (4.hakem)

 

KADROLAR:

HATAYSPOR:

İLK 11: Akın Alkan, Mehmet Tayfun Dingil, Oğuz Kocabal, Hamza Gür, Selim Ilgaz (Dk.83 Ömer Kızıldağ), Mithat Yaşar (Dk.63 Köksal Yedek), Mesut Çaytemel, Taha Balcı (Dk.69 Mehmet Albayrak), Sadi Karaduman, Volkan Altınsoy, Caner Hüseyin Bağ

 

KOCAELİ BİRLİKSPOR:

İLK 11: Onur Behiç Özalgan, Emirhan Subaş, Muhammet Özkal, Raif Uzuner, Melih İnan, Semih Üstün, Talha Özler, Ramazan Demirhan Öztürk (dk.52 Berat Aydın), Emrecan Yıldızhan, Batuhan Boyoğlu (dk.61 Tayyip Seymen), Mehmet Mustafa Yıldızaç (Dk.88 Berat Demir)

 

 

GOLLER: Dk.24 Mehmet Tayfun (Hatayspor)

 

SARI KARTLAR: Dk.43 Ramazan Demirhan, Dk.71 Berat Aydın, DK.90+4 Emirhan Subaş (Kocaeli Birlikspor), Dk.45+1 Mithat, Dk.52 Sadi, Dk.63 Akın, Dk.65 Taha (Hatayspor)

 

Ali Gürdal: Top bizi sevmiyor

 

Oyuncuların bazılarının pozisyon algısında sorun olduğunu ve adam paylaşma sıkıntı yüzünden yedikleri golle mağlup olduklarını belirten Ali Gürdal, “Pozisyonlar bulduk ama atamadık. Hafta boyu çalıştığımız pozisyondan gol yedik. Top bizi sevmiyor” dedi

 

1-0 mağlup oldukları Hatayspor maçının ardından değerlendirme yapan Birlikspor Teknik Sorumlusu Ali Gürdal, “Oyuna iyi başladık. İyi götürüyorduk. Bir ölü top sonrası yine adam paylaşma sıkıntısından golü yedik. Sonra oyunda dengeyi kurduk. 0-0 iken net gol pozisyonunu atamadık. Dönüşünde de yedik golü. Bu hafta da ölü topu çok çalıştık. Oyuncu saha içinde oynarken ne düşünüyor bilemiyorum. Liderlik adayı takımla 4-5 bin kişinin önünde deplasmanda oynuyorsun, pozisyon buluyorsun ama gol atamıyorsun. Kalecinin kucağına gidiyor, direğin dibinden gidiyor ama girmiyor. Top da bir türlü bizi sevmiyor.

 SORUN ADAM PAYLAŞIMINDA

Çocuklar çok iyi oynadılar. En az 1 puan hakkımızdı fakat olmadı. Gönül istiyor ki gönlümüzdeki olsun. Pozisyon bulmasak üzülmeyeceğim ama pozisyon bulup atamıyoruz. Oyun anlamında tepkilerimiz iyi ama pozisyon anlamında sonuç alamıyoruz. Bir hatadan gol yedik ve 1-0 mağlup olduk. İkinci yarı gol yemedik. Gol yemediğimiz sürece puan alırız. Tamam rakibin 1-2 tane pozisyonu var ama bizim de var. Çalışmaya devam edeceğiz. Adam paylaşımını daha çok çalışacağız. Oyuncuların algısında sıkıntı yaşıyoruz. Çok verim beklediğimiz, skora etki edecek bir iki oyuncumuz oyunda saklanarak oynadı. Üzgünüz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.