DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BÜYÜK TEPKİ

BÜYÜK TEPKİ

NATO Skandalına Gölcüklü siyasilerden

NATO’nun Norveç-Stavanger’deki tatbikat sırasında Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine yapılan saldırılara siyasi parti ilçe başkanlarından büyük tepki geldi.

ALP, “BU HESAPLARI BOZACAĞIZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Dünyada dengeler değişiyor. Türkiye’de bende varım dediği için bu operasyonlara maruz kalıyoruz. Bütün dünyanın hesaplarının görüleceği bir coğrafyada yaşıyoruz. Doğal olarak buradaki gelişmelere bizim müdahale etmemiz gerekiyor. Tabi ki de bütün bunlar emperyalistleri öfkelendiriyor.

Güçlü Türkiye istemiyorlar

Bu millet milleti ve vatanı için her zaman canını malını ortaya koymuş 15 Temmuz’da da en güzel mesajı vermiş bir milletiz. Bizler dünyaya şöyle sesleniyoruz. Hesabı tutmayacak oluşumlara girmesinler. Emperyalist güçlerin ve Siyonistlerin ülkemizin üzerine uyguladığı bir saldırıdır. AK Parti’ye 16 yıldır yapılan operasyonlara bakarsak durumu daha iyi anlamış oluruz. Bu millete ve vatan topraklarına yapılan bir saldırıdır. Bizler ne olursa olsun bütün hedeflerimize ilerleyeceğiz. Bu durumda herkesi rahatsız ediyor. Kendi dümenini döndüren Türkiye’yi istemiyorlar. Dünyanın en büyük havalimanını yapan Türkiye’yi istemiyorlar. Güçlü Türkiye’yi istemiyorlar. Dünyanın en büyük Havalimanını yapan Türkiye’yi, Türkiye’de yatırım yapmak istemiyorlar. Türkiye’nin parlayan bir yıldız haline gelmek istemeyenler yeniden devreye girdi. Dünyanın üzerimize oyun oynadığını tüm dünya devletleri görmüştür.

Hiçbir geri duruş bizim için geçerli değildir

Bundan sonra hedefler doğrultusunda adımlarımız ve duruşumuz devam edecektir. Hiçbir geri duruş bizim için geçerli değildir. 16 yıldır yolumuzda nasıl ilerliyorsak bizler aynı şekilde devam edeceğiz. Bizler boyun eğmedik eğmeyeceğiz. Bu operasyonlara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Bu ülkeye hiçbir namert eli değmeyecek. Şehitlerimize mahcup olmayacağız” diyerek NATO’nun ülkemize yönelik saldırılarını değerlendirdi.

İŞERİ, “NATO TATBİKATINDA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü HEDEF ALAN EYLEMİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Gazetemize Yönetim Kurulu Üyeleriyle gelen ve konu hakkında düşüncelerini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Kimsenin Türkiye yöneticilerine hakaret etmeye hakkı yoktur. Tarihimize ve bugünümüze yapılan hakareti asla kabul edemeyiz” böylesine büyük bir skandal bir özür ile geçiştirilemez.”

‘Hiçbir zaman kendi ülkemizin tarihine ve bugününe hakaret edilmesini kabul edemeyiz’

“Biz siyasetçiyiz. İçeride oturur tartışırız, a partisi, b partisi ile düşüncelerimizi söyleriz ve tartışırız. Sonuçta biz bir aileyiz, 80 milyonluk bir aileyiz ama hiçbir zaman kendi ülkemizin tarihine ve bugününe hakaret edilmesini kabul edemeyiz. Şimdi bu yetkililerden Türkiye’ye yapılan bu hakaret nedeniyle yöneticileri tatmin edecek açıklama bekliyoruz Bu sıradan bir ‘Özür dileriz’ olayıyla geçiştirilecek bir konu değildir.”

‘Biz, insan haklarını savunan bir devletiz’

“Biz güçlü, itibarı olan bir devletiz. Biz, demokrasiyi, insan hakların savunan bir devletiz. Türkiye’ye yönelik eleştiriler olabilir, buna itirazımız yok ama hiç kimse Türkiye’nin yöneticilerine ve tarihine hakaret edemez. Müttefiki olduğumuz ve birlikte icra ettiğimiz tatbikatta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Sayın Cumhur başkanımızı düşman saflarında göstermek Emperyalizm’ in ülkemize bakışının bir göstergesidir. Bunu şiddetle kınıyoruz.”

ÇAKIR, “TÜRKİYE NATO’DAN ÇIKMALI”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, konu hakkında Gazetemize yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin uyarıları bugüne işaret ediyordu. Ne yazık ki geldiğimiz son noktada bizi düşman ülke olarak gösterdiler. Bugün Allah’tan İktidarıyla Muhalefetiyle yapılan saldırılara tepki koyduk. Böyle de olması gerekiyordu. NATO’nun derdi müttefik dediğimiz ülkelerin bizi parçalamak istemesi. Bizler millet olarak uyanık olmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Yani bir bakıma hedef Türkiye’de Sevr’i gerçekleştirmek. Şunu unutmayalım ki bir devletin başını düşmanlara vermek, o devleti vermek demektir. Son sözüm Türkiye’nin acilen NATO’dan çıkmasıdır. Çünkü NATO artık bu devlete sancı veriyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.