DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’den ÇÖLYAK Derneğine destek

CHP’den ÇÖLYAK Derneğine destek

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP İzmit ilçe yöneticisi Hakan Çakar önceki gün Kocaeli MET-DER Çölyak ve Fenilketonüri Derneği Başkanı Nesrin Atar ve yöneticilerini ziyaret etti.

Kocaeli’de Nesrin Atar’ın Başkanlığını yaptığı Çölyak ve Fenilketonüri Derneği’ni de sık sık ziyaret ederek istişarelerde bulunan ve TBMM’de Çölyak Araştırma Komisyonu kurulmasında etkili olan isimlerden olan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit ilçe yöneticisi Hakan Çakar, derneğe bir ziyaret daha gerçekleştirdi. Milletvekili Hürriyet, geçtiğimiz aylarda hayırsever iş adamı Halil Çakır ile Çölyak Derneği’ni buluşturmuş ve derneğe destek sözü vermişti.

ÇÖLYAK DOSYASINI KOMİSYONA SUNACAK

CHP’liler hayır sever iş adamıyla birlikte verdiği sözün arkasında durdu ve derneğe önemli miktarda glütensiz gıda yardımında bulunuldu. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit ilçe yönetici Hakan Çakar önceki gün Çölyak Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileriyle buluştu. Milletvekili Hürriyet, Dernek Başkanı Nesrin Atar’ın hazırladığı ÇÖLYAK dosyasını, mecliste kurulan Çölyak Araştırma Komisyonuna sunmak üzere teslim aldı ve komisyona sunacağını söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.