DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Yalı Evleri çevre düzenlemesi ile de beğeni topluyor

Değirmendere Yalı Evleri çevre düzenlemesi ile de beğeni topluyor

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Tarih Koridoru Projesi kapsamında Değirmendere Yalı Mahallesi’nde yapımı devam eden Tarihi Yalı Evleri İnşaatları son hız devam ederken çevre düzenlemesi ile de oldukça beğeni topluyor.

Prefabrik yapının olduğu olan park olarak yenilendi

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde yapımı halen devam eden Tarihi Yalı Evleri’nde sona gelinirken çevre düzenlemesi ile de oldukça beğeni topluyor. 12 tescilli ev ve 1 Cami’den oluşan Tarihi Yalı Evleri’ne bağlı olarak çevre düzenlemesi de son hızıyla devam ediyor. 17 Ağustos depremi sonrası birçok alanda kullanıldıktan sonra yıkılan prefabrik binanın bulunduğu alan da Yalı Evleri Projesi bünyesine katılarak park haline getirildi. Prefabrik binanın yıkılması ve park olarak düzenlenmesi Yalı Evleri’ne daha değer kattı.

Yalı Evleri sabırsızlıkla bekleniyor

Değirmendereli vatandaşlar Yalı Evleri’ni sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Yalı Evleri Değirmendere’ye çok güzel değer katacak. Çalışanlar büyük bir titizlik ile çalışıyorlar ve evler kadar çevre düzenlemesi de çok güzel oluyor. Özellikle de prefabrik binanın yıkılması ile yalı Evleri daha da bir ortaya çıktı ve alanın park olarak düzenlenmesi çok güzel olmuş. Yalı Evleri’ni sabırsızlıkla bekliyoruz” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.