DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaldırıma aracını park eden sürücü büyük tepki topladı

Kaldırıma aracını park eden sürücü büyük tepki topladı

İlçemizde Cumhuriyet Caddesi ile 67. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan ve Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile otopark olarak kullanılmasına rağmen hala araçlarını dar kaldırımlara park eden araç sürücüleri vatandaşlardan tepki toplamaya devam etmekte.

Vatandaşlar, “Böyle görüntülere maruz kaldıkça biz bu tepkiyi sürdürmeye devam edeceğiz”

İlçemizin sorunlarından biri haline gelen park sorunu gittikçe büyümeye devam ediyor. İlçemizde açık ve kapalı otoparklar yapılmasına rağmen araçlarını kaldırımlara park eden sürücüler vatandaşlardan tepki toplamaya devam etmekte. İlçemizde Cumhuriyet Caddesi ile 67. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan ve Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile otopark olarak kullanılmasına rağmen araçlarını dar kaldırımlara park eden araç sürücüleri, esnaflar ve vatandaşlardan tepki topluyor. Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile otopark olarak kullanılan alanın girişine aracını park eden sürücü hem diğer araç sürücülerini hem esnafları hem de vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Vatandaşlar, “Yürümemiz gereken kaldırımlara araçlarını park eden duyarsız sürücülerimiz hala bu yanlışı sürdürmeye devam ediyor. Ne yazık ki bu durum ilçemizde yaşanmaya devam etmekte. Bu duruma karşı tepkimizi ortaya koyduk. Böyle görüntülere maruz kaldıkça biz bu tepkiyi sürdürmeye devam edeceğiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.