DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KATIRCIOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

KATIRCIOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Kocaeli’de okuduğu okul İzmit Kız Meslek Lisesi, Lise Öğretmenine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi Kuran-ı Kerim Öğretmenine ziyaretlerde bulundu.

KATIRCIOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Öğretmenler günü dolayısı ile ilk ziyaretini lise öğrenimini tamamladığı İzmit Kız Meslek Lisesi oldu. Öğretmen ve öğrencileri ile güzel vakit geçiren Katırcıoğlu, sınıfları gezdikten sonra öğretmenler ile bir araya gelerek bu mukaddes görevi en güzel şekilde ifa eden tüm değerli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü tebrik etti.

MATEMATİK ÖĞRETMENİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Katırcıoğlu, lise öğrenimini gördüğü okuldan sonra Lise de matematik öğretmeni Mebrure Topçu’yu evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Katırcıoğlu;”Mebrure öğretmenim benim için çok ayrı bir yeri var, muhakak Kocaeli’ye geldiğimde ziyaret ederim, eğer gelemiyorsam telefon ile muhakak konuşuruz. Sağolsun benim bu günlere gelmemde emeği büyük, Bu nedenle Mebrure öğretmenim benim için çok kıymetlidir. Mevlam sağlıklı ömürler versin” dedi. Mebrure öğretmen, öğrencisi Radiye Sezer Katırcıoğlu için şunları söyledi; “Sezer, çok başarılı ve azimli bir kızdı. Çalışkan ve disiplinli idi onun böyle önemli görevlere geleceğini tahmin ediyordum. Allah ülkemize daha güzel hizmetler etmesini nasip etsin” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖĞRETMENİNDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ANILARI

Radiye Sezer Katırcıoğlu, son olarak Cumhurbaşkanımızın İstanbul İmam Hatip Lisesinden Kuran-ı Kerim Öğretmeni Müzekka Gürbüz’ü ziyaret etti. İstanbul İmam Hatip Lisesinden birçok önemli ismin öğretmeni de olduğunu anlatan Müzekka öğretmen, Recep Tayyip Erdoğan’ı şöyle anlattı. “Tayyip sessiz sakin bir çocuktu, başarılıydı. Hitabeti çok kuvvetli idi, O okullar arası münazaralara katılırdı. Ve hep kazanırdı. Allah yolunu açık etsin. Dünya mazlumlarının sesi oldu. Müslümanların lideri oldu. Allah ona güç kuvvet versin”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.