DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz şehit ailelerine ziyarette bulundu.

İlçe protokolü dün şehit ailelerinin yanında olarak desteklerini gösterdiler. Her ay düzenlenen programda şehit Abdülnaci Çolak, Ragıp Kaplan, Mehmet Ayaz’ın aileleriyle yan yana gelen protokol birlik ve beraberlik mesajlarını ileterek şehitlere rahmet diledi. Ziyarette konuşan Kaymakam Altıntaş, devletimizin her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu belirterek, “Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz ve kadim insanlarımız, en değerli varlıklarımızdırlar. Şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. Bu aileleri ziyaret etmek, dertlerini ve sorunlarını dinlemek bizlerin görevi olduğu kadar, bizler mutlu ediyor” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Evlatlarımızın emaneti olan aileleriyle ziyaret ederek sorunlarını dinleyip desteğimizi sunuyoruz. Şehitlerimizin geride kalan anne, baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır” dedi.

Şehit ve gazi aileleri, Protokol üyelerinin ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getirerek, devletin yanlarında olduğunu ve unutulmadıklarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.