DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

LAPTOP HEDİYE ETTİLER

LAPTOP HEDİYE ETTİLER
19.11.2017
873
A+
A-

Final Temel Lisesi’nden  Down Sendromlular Derneği’ne anlamlı destek

LAPTOP  HEDİYE ETTİLER

Gölcük Final Temel Eğitim Lisesi +1 Farkla  21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu Kulübü’nün en büyük eksiklerinden biri olan bilgisayar eksikliğini tamamlayarak  Gölcük Down Sendromlular Derneği’ne lap top  hediye ettiler.

Başkan Abanoz teşekkür etti

Geçtiğimiz gün Gölcük Final Temel Eğitim Lisesi eğitmenleri ve öğrencileri Gölcük Down Cafe’de bir araya gelerek hediyelerini takdim ettiler. +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz aldıkları hediye karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek , ” Derneğimiz ve tiyatro kulübümüzün gerçekten bir bilgisayara ihtiyacı vardı. Bu anlamlı hediye için Gölcük Final Temel Eğitim Lisesi öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Yeşilyurt, ” Tiyatro Kulübümüzün gerçekten bir bilgisayara ihtiyacı vardı”

Büyük bir titizlikle 9 Aralık akşamı Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan gala gecesi için yoğun bir şekilde çalışan +1 Farkla 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Yeşilyurt almış oldukları hediyeden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “2005 yılında ev hanımlarından oluşan tiyatromuz +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği ile birleşerek,  +1 Farkla 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatro Kulübü olarak yolumuza devam ediyoruz. Tiyatro kulübümüzün gerçekten biri bilgisayara ihtiyacı vardı ve bu ihtiyacımızı karşıladığınız için gerçekten çok teşekkür ederiz. Tiyatro provalarımız artık daha kolay ve daha keyifli geçeceğine eminiz. Tekrardan bu güzel hediye için çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.