DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MARDİN’Lİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜ GÜLECEK

MARDİN’Lİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜ GÜLECEK

Muhtar Zaim’in ‘Hayat Paylaşınca Güzel’ projesi ses buldu

Uzun süredir gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile büyük küçük herkesin takdirini kazanan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, şimdi Mardin’de eğitim gören öğrenciler için hayırsever vatandaş ve esnaflardan topladığı yardımları Mardin’e gönderiyor. Muhtar Zaim, “ ‘Hayat Paylaşınca Güzel’ projem yerini buldu. Topladığım birçok yardım malzemesini ve ayakkabı ve giyim ürünlerini Mardin’e yolluyorum. Bunun için çok mutluyum” dedi.

Yardım kampanyam başarıya ulaştı

Başlattığı yardım kampanyası hakkında Gazetemize bilgi veren Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, şu sözleri söyledi: “Yaklaşık 2 ay önce başlattığım ‘Hayat Paylaşınca Güzel’ projem il ve il dışındaki bir çok dostumun duyarlılığı sayesinde başarıya ulaştı. Yarın (Bugün) topladığımız ayakkabı, bot, kışlık giyim, kırtasiye ürünlerini Mardin’e Kızıltepe Gürmeşe İlkokulu öğrencileri için gönderiyorum. Amacım zorlu kış şartlarında öğrenciler mutlu bir şekilde okullarına gidip, eğitimlerini almaları” dedi.

Yardım kampanyamıza katılan herkese teşekkür ediyorum

Muhtar Zaim, “Yardım kampanyamıza Karamürsel Haan-Gar 30 çift bot ile, İzmir’de bulunan meslektaşım Ahsen Erkoç, Esnaf kardeşim Fuat Al, Değirmendere’de yeni açılan Yalı Ayakkabı Sahipleri Nihat Erkan, Çınar Taksi’nin değerli çalışanları, Karamürsel’de çok sevilen esnaflar Ertuk Keskin ve Altan Dilber, Eczacı Hülya Atak,Nail Collection Sahibi Nail Karakoyun ve Duyarlı Değirmendere’li vatandaşlarımız katılım sağladı. Yardım Kampanyamıza katılan bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Topladığımız yardım malzemelerimiz olan bot, ayakkabı, mont, şapka, kırtasiye ürünleri, çantaları yarın kargo ile Mardin’deki öğrencilerimize göndereceğiz. Geçtiğimiz yılda Şırnak Beytüşşebap’ta lise son ve üniversiteye hazırlık okuyan öğrenciler için mikroskoptan kitaplarına kadar yardımda bulunmuştuk. Bizler yardım kampanyamıza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.