DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MYLIVA İŞLETME SAHİBİ UĞUR SÜVEREKLİ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

MYLIVA İŞLETME SAHİBİ UĞUR SÜVEREKLİ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 

İlçemizin nezih ve kaliteli mekanların başında gelen ve Kavaklı Sahilinde bulunan MYLIVA Sosyal Tesisleri çiftlerin ve Gölcüklülerin vazgeçilmez mekanı oluyor. İşletme Sahibi Uğur Süverekli, hedeflerini Gazetemize anlatarak, Gölcük’ü kaliteyle buluşturduklarını belirtti.

MYLIVA İşletme Sahibi Uğur Süverekli, gazetemize yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “2017 Temmuz ayında hizmet sektöründe devir aldığımız MYLIVA, sosyal tesislerini emin adımlarla zirveye taşıyacağımıza inanıyoruz.

Kaliteli çalışma arkadaşlarımız ile hizmete devam

MyLIVA’nın sektördeki kalitesi yakin bir zamanda marka olarak tanınacaktır. Mekanımızda yapılan düğün ve organizasyonlarda unutulmayacak anılara imza atıp hizmette ve müşteri memnuniyetindeki kaliteden kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Düğün ve toplu kahvaltı konser ve diğer organizasyonlardaki kalite ve itibarı mekanımızın konumu yapısı şekli sahip olduğu özel iskelesi ve yat girişleriyle rakipsiz olmaya devam ettireceğiz. MyLIVA’daki hızlı, saygın ve güler yüzlü Müdürlerimiz Gökhan Akdeniz, Oğuz Baysal, Mustafa Değer, Büşra Akman ile sevgili saygıdeğer Gölcük halkının hizmetindeyiz.

Canlı müzik’i müşterilerimiz çok beğendi

MYLIVA’da canlı müzik’in müşterilerince oldukça beğenildiğini vurgulayan Süverekli, “İşletmemizde canlı müzik ile müşterilerimizin dikkatini ve memnuniyetini kısa sürede kazanmayı başardık. MYLIVA’da her Pazar akşamı saat 19.30’da Grup Kibrit Canlı müzik ile müşterilerimizin beğenisini topluyor. MyLIVA’da Canlı Müzik + Karaoke giriş ücreti yoktur.”

İşini iyi yapan herkesi destekleriz

İsletme sahibi Uğur Süverekli’nin yeni yatırımlarla sektörü hareketlendireceğinin müjdesini verdi. Uğur Süverekli başarı ve saygınlığın sırrını şu şekilde açıklıyor; İtibar, başarı, kalıcılık ve devamlılığın ahlaklı ve dürüst bir kişilik ve ticaret anlayışından ibaret olup, para kazanmak uğruna başkalarının zor durumlarından faydalanmak olmadığının farkındayız.

Ticari prensip olarak verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olup, bize verilen sözlerinde takipçi olacağız

“Bu uğurda hiçbir şekilde kendimizden taviz vermeden yolumuza inşaat- emlak-gayrimenkul hizmet ve gıda sektörlerinde, dürüst ve ahlaklı bir ticaret anlayışla; kendimizden emin ve güçlü adımlarla öncelikle Allah’ımızın yardımları ve devamında yoğun ve titiz çalışma temposuyla, sonrasında oluşacak müşteri memnuniyeti ile ismimizden, girişimlerimizden ve başarılı bir işadamı olarak anılacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur. Ticari prensip olarak verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olup, bize verilen sözlerinde takipçi olacağız. Başarılı, dürüst, ahlaklı ticaret yapan arkadaşlarımızı hiçbir zaman kendimize rakip görmeyip onları takdir edip alkışlayacağız.”

Hep kazanan taraf olduk

Bugüne kadar yaptığımız islerde ve yatırımlarda borç alıp ve kredi kullanma yöntemini uygulamadığımız için hep kazanan taraf olduk ve her zaman paramız kadar is yapıp emin adımlarla yolumuza ilerledik ve yaptığımız ticarette karsı tarafı bitiren değil karşı tarafa kazandıran taraf olduk.”

“Bu noktada yaptığımız işlerde büyük riskler alıp başarıya ulaştık”

Süverekli, açıklamalarına, “Bu tutumuzla da biz her zaman yaptığımız ticarette sevilen ve sayılan taraf olacağımızdan hiç bir zaman şüphemiz olmadı. Hollanda’da Uğur Süverekli Holding B.V adı altında geldiğimiz noktaya alın terimizle gece gündüz Hollanda’nın Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Tilburg, Arnhem, Nijmegen, Heerlen, Venlo, Denbosch, şehirlerindeki sahip olduğumuz özel ruhsatlı gece marketleriyle ulaştık çok yoğun insanüstü bir tempo ile çalışarak hiçbir kişi ve kuruluşun veya siyasi partinin yardımlarıyla değil kendi mücadelemizle şükürler olsun, bu noktaya gelebildik ve her zamanda yakın çevremize faydalı olabilme gayreti içinde bulunduk. Bu noktada yaptığımız işlerde büyük riskler alıp başarıya ulaştık. Ticari hayatımda Bugüne kadar şükürler olsun kendim hiçbir kişi kuruluş siyasi güç veya haksız kazanç sayesinde veya ortaklarımıza kazık atıp ve güçsüz insanları ezerek başarıya ulaşmadım her zaman yalnızdık, Türkiye’deki yatırımlarımıza da emin adımlarla cumhurbaşkanımıza inanarak hiç bir şekilde korkmadan ve durmadan devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.