DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SARIBAY, “CHP’NİN HEDEFİ 2019’DUR”

SARIBAY, “CHP’NİN HEDEFİ 2019’DUR”

 3 Aralık 2017 Pazar günü ilçe kongresini gerçekleştirecek olan Kartepe İlçe Örgütü, ilçe delegeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kartepe’de bulunan Foşa Garden Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıya İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Nilay Şişman Merttürk ve Metin Düzgün, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, eski ilçe başkanları ve ilçe delegeleri katıldı.

BİRLİKTE MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar katılımcılara teşekkür etti. Hedef 2019 Kartepe diyerek yola çıktıklarını dile getiren Karakadılar, “Sizlerle birlikte Kartepe 2019 hedefimize yürüyeceğiz. Zor gibi görünüyor ancak bu birlik ve beraberlikle hedefimize ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Yapmamız gereken birlikte mücadele etmek ve çok çalışmak. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim” dedi.

KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Karakadılar’ın ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Taghsin Tarhan, “Bugün bu salona girdiğimde sizleri ne kadar özlediğimi anladım. Bizler kocaman bir aileyiz. Ve ben de bu ailenin bir parçasıyım. Güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen herkese ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu dönemde görev alanlara, tüm Cumhuriyetçilere, Atatürkçülere başarılar diliyorum” diye konuştu.

50+1’İ ALMAMIZ GEREKİYOR

Sözlerine değerli yol arkadaşlarım diyerek başlayan İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Evet biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Delege seçimlerini tamamladıkları dile getiren Sarıbay, “Şimdi sırada ilçe ve ardından il kongremiz var. Sorun çıkmadan demokratik bir şekilde kongrelerimizi tamamlayacağımıza inanıyorum. Burada kimin seçileceği önemli değil. CHP’nin hedefi 2019’dur. Kartepe zor bir bölge, burada oylarımızı arttırmak çok önemli ama oyu arttırmak yetmiyor. Kartepe’de değil, Türkiye genelinde 50+1 almamız gerekiyor. Bunun içinde görev beklemeden herkes kendini görevli ve ödevli sayması gerekir. Çok çalışacağız “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.