DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEVGİMİZ ASLA BİTMEYECEK

SEVGİMİZ ASLA BİTMEYECEK
19.11.2017
814
A+
A-

Eskişehirliler Derneği 7. yaşını kutladı

SEVGİMİZ ASLA BİTMEYECEK

Gölcük Eskişehirliler Derneği 6. yılını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor. Dernek Başkanı Bülent Denlikol, dernek Yönetimi ve Dernek Üyelerini bir araya getirip, derneğin yeni yaşını kutladı.

Denlikol, teşekkür etti

İlçemizin en saygın ve sevilen derneklerinden birisi olan Gölcük Eskişehirliler Derneği kuruluşunun 7. yılını dün sabah coşkuyla kutladı. Dernek Binasının önünde kahvaltılı program eşliğinde ve yoğun katılımla gerçekleştirilen programda konuşma yapan Dernek Başkanı Bülent Denlikol, Eskişehir’i Gölcük’te en iyi şekilde temsil etmenin halkı gururunu yaşadıklarını ifade etti ve şu sözleri dile getirdi: “2011 yılında kuruluşuna imza attığımız Eskişehirliler Derneğimizin bugün 6. Yılını doldurmuş bulunmaktayız. 7 yıldır Eskişehirliler Derneği Gölcük’te önemli çalışmalar gerçekleştirmiş, ben de sizlerden aldığım yetkiyle başkanlık dönemim boyunca bu görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bugün buraya katılım sağlayan siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimiz ile Eskişehirliler Derneği’ne en güzel katkı sunmayı diliyorum. Derneğimizin yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Eskişehirspor’a anlamlı destek

İlimizde yaşayan ve Eskişehirli olan taraftar Mustafa Odaman kendi çabasıyla ve imkanlarıyla yaptığı Eskişehir Stadı maketini açık arttırma usulü ile satıp, elde ettiği geliri takım bağışlayacağını belirtti. Odaman’ın bu davranışı Eskişehirlilerden büyük alkış aldı. Odaman, yaptığı açıklamada, ‘Çok sevdiğim ve gönülden bağlı bulunduğum Eskişehirspor’umuza bu şekilde destek olacak olmamdan mutluluk duyuyorum. Umarım kulübümüz en kısa sürede hak ettiği yerlere yeniden gelecektir’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.