DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

STAR KIDS AÇILDI

STAR KIDS AÇILDI

Tarz bebeklerin yeni adresi

Funda Ölmez tarafından Merkez Mahallesi 32. Sokak’ta tarz bebeklerin yeni adresi olacak Star Kids açıldı. Çocuklarının sağlığını ve şıklığını düşünen annelerin bir numaralı tercihi olacak olan Star Kids Gölcük’te iddaalı bir giriş yaptı.

Başkan Ellibeş hayırlı olsun dileklerini iletti

Star Kids bebek ve çocuk mağazasının açılışına Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, yakın dost ve akrabaları katıldı. Açılış kurdelesini kesmeden önce Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bir konuşma yaptı . Konuşmasında Ellibeş, ” Mutlu bir gün için bir araya geldik. Bu mutlu ve özel günlerde hüzünlü günleri bir kenara bırakarak insanlar dostlarını yanlarında görmek istiyor. Funda kızımızda sizleri burada yanında görünce büyük bir mutluluk ve memnuniyet duydu. ben onun adına sizlere teşekkür ediyorum. Davetine icabet ederek buraya kadar geldiğiniz için. Umarım beklentilerini karşılayacak güzel alışverişler olur. Gölcük’te genç nüfusumuz hızla artıyor. Elbet evlat ve torun sahibi aileler buradan geçecektir. Ben bir kez daha kendisini kutluyorum, başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun diyerek bismillah ile kurdeleyi keselim ” dedi.

İlk alışveriş Başkan Ellibeş’ten

Açılış kurdelesini kestikten sonra mağazayı gezen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve davetliler ürünleri inceledi. Star Kids’ta ilk alışverişi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaparak tekrardan  hayırlı olsun dileklerini iletti.

Star Kids çocukları ile fark yaratmak isteyen ailelerin 1 numaralı tercihi olacak

Bebek ve çocuk giyim ve oyuncak üzerine ilk mağazasını açan Funda Ölmez Gölcük’te idaalı olduklarını dile getirdi. Funda Ölmez, ” Gölcük’te ilk iş yerimi açmamın mutluluğunu yaşıyorum. Çocuk giyimde daha önce Gölcük’te var olmayan markaların satışını yapacağız. Çocuklarının sağlığını düşünen aileleri bekleriz. Mağazamız da herhangi bir kanserojen madde bulunmayan ürünler satılmaktadır. Star Kids çocukları ile fark yaratmak isteyen ailelerin 1 numaralı tercihi olacaktır” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.