DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TECRÜBELİ İDEV FİRMALARI DA HAZIRLIKLARA KATILDI

TECRÜBELİ İDEV FİRMALARI DA HAZIRLIKLARA KATILDI

İDEV 2018 Fuarı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor

 Kocaeli Ticaret Odası tarafından, TÜYAP işbirliğiyle 21- 25 Mart 2018 tarihlerinde 4.’sü düzenlenecek olan İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan, fuarın içerik zenginleştirme çalışmaları devam ederken, diğer yandan da İDEV 2015, 2016 VE 2017 fuarlarına katılan firma temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirilerek, görüş ve önerileri alınıyor. Bu amaçla Kocaeli Ticaret Odası’nda geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Baylam, Cafer Kozluca, Meclis Üyeleri İbrahim Atalay, Mehmet Olhan, Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak ve firma temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, İDEV 2018 yılı hazırlık ve tanıtım çalışmaları paylaşılırken, geçtiğimiz yıllarda yaşanan eksikliklerin tespit edilebilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılabilmesi için de görüşmeler gerçekleştirildi.

‘İDEV 2018’DE KOSGEB DESTEKLERİNDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ’

Toplantıda, KOSGEB KOBİ Uzmanı Keziban Çelik de, İDEV 2018’de firmaların KOSGEB Fuar desteklerinden yararlanabilmeleri için kapsamlı bilgiler verdi. Çelik, İDEV 2018’in de KOSGEB’in desteklediği fuarlar arasında yer aldığını ifade ederek, “İDEV 2018 Fuarı’nda stant maliyetlerinin yüzde 50’si kurumumuz tarafından desteklenmektedir. Firmalar, metrekare başına maksimum 100 TL destek alabileceklerdir. Başvuru önceliğine göre destek verildiği için firmaların destek programı açıklandığı tarihten itibaren elini çabuk tutması gerekmektedir.

YILMAZ: GÖRÜŞLERİNİZ KILAVUZUMUZ OLACAK

Geçtiğimiz yıllarda İDEV Fuarı’na katılan firmaların geribildirimlerinin, fuarın daha geniş kitlelere ulaşması ve daha da profesyonelleşmesi adına çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Vekili Volkan Yılmaz, “Odamızın, Koceli’ni ‘kongre ve turizm’ üssü konumuna getirme, Kocaelili işadamlarımızı da gerek satış gerek tanıtım olsun, fuar organizasyonlarından en üst düzeyde faydalandırma vizyonu bulunuyor. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz İDEV Fuarımızın, 2018 yılında 4.’sünü düzenleyeceğiz. Sizlerin görüşleri bu yıl da kılavuzumuz, fuarımızın daha da büyümesi için yol göstericimiz olacak” dedi. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz de, fuara dair hazırlık çalışmalarını firma temsilcileriyle paylaştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.