DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TSK REHABİLİTASYON MERKEZİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ, VALİ AKSOY’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

TSK REHABİLİTASYON MERKEZİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ, VALİ AKSOY’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

 Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Kafile Başkanı Tansel Yetik, Teknik Direktörü Uğur Özcan ile Futbolcuları, Vali Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Teknik Direktörü Uğur Özcan, sporcularını Sayın Valimize tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sunumunun ardından yaptığı konuşmalarında; “Deplasman yolculuğundayız, Türk Pirelli Genel Müdürünün davetiyle İzmit’e gelmiş bulunuyoruz. İstanbul’da deplasmanımız var. Sizin de davetinizle buraya geldik, Engelliler Spor Kulübü olarak çok teşekkür ediyoruz, nazik davetiniz bizleri duygulandırdı. Türk Silahlı Kuvvetleri Engelliler Spor Kulübünün Ampute takımında dört Milli sporcusunun olduğunu “ belirten Uğur Özcan, Sayın Valimize kabullerinden dolayı teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Misafirlerine hoş geldiniz dileklerinde bulunan Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “ Sizleri burada misafir etmekten büyük bir memnuniyet duydum. Ampute futbolu, Ampute Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonu olmasıyla yeniden Türkiye’de kendisine bir alan buldu ve insanlarımızın daha fazla ilgisini çekmeye başladı. Özellikle Milli Takımımızın başarısı hepimizi gururlandırdı. Kaptanımıza, futbolcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Zor olan bir mücadele kazanılarak, şampiyon olundu bu anlamda herkesi tekrardan tebrik ediyoruz. Ampute futbolu önemli, özellikle insanlarımızın sporla uğraşması ve toplumsal yaşamdan kopmamaları adına çok önemli bir organizasyon. Samsun Valiliğim sırasında orada Ampute olarak futbol oynayan arkadaşlarımız vardı, zaman zaman bizlerde futbol oynadık. Dolayısıyla sizleri biraz daha yakından tanıyan biriyim. İnsanlar çeşitli nedenlerle bu tür durumda kaldıklarında kendi kabuğuna çekilebiliyor. Spor yaparak hayatta başarılı olmayı, kazanmayı ve mücadele etmeyi de sizler gösteriyorsunuz. Bu anlamda da hepinize teşekkür ediyor, tebrik ediyorum.  Kendinizi kabuğunuza çekerek bir kenarda durmuyorsunuz. Spor yaparak Avrupa Şampiyonu olacak kadar bir boyuta taşınabileceğini Ampute Milli Takımız bizlere gösterdi. Bende Kocaeli Valiliğinden önce Diyarbakır Valiliği görevindeydim. Terörle mücadelede güvenlik birimlerimizin kahramanca mücadelesini çok yakından gördüm. Bu bakımdan çeşitli nedenlerle bu tür operasyonlarda sakat kalan arkadaşlarımız çeşitli nedenlerle normal fonksiyonlarını yerine getiremeyen arkadaşlarımızı da gördük, tanık olduk. Bu tür organizasyonlar onları hayata bağlayan, daha umutla geleceğe bakabilmesini sağlayan güzel aktiviteler. Bu gün çok önemli ve anlamlı bir gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere de tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı yaşam diliyoruz. Umuyoruz ki Türkiye’yi hep birlikte daha iyi noktaya taşıyacağız. Türkiye Cumhuriyeti de hep birlikte sonsuza kadar yaşayacak.” diyen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy futbolculara teşekkür ederek, başarılar diledi ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.