DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÜLKEMİZ KARANLIĞA ÇEKİLMEK İSTENİYOR

ÜLKEMİZ KARANLIĞA ÇEKİLMEK İSTENİYOR

MHP’den Oda ve Derneklere ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi ilçemizdeki dernek ve odaları ziyaret ederek, emperyalistlerin ülkemiz üzerindeki oyunları ve yaşanan süreç hakkında bilgi veriyor. Başkan Çakır, dernek ve oda başkanlarına birlik ve beraberlik konusunda vurgu yapıyor.

Birçok Dernek ziyaret edildi

Başkan Çakır ve Yönetimi Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Gölcük Samsunlular Derneğini, Gölcük Artvinliler Derneğini, Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneğini ve Gölcük Kastamonulular Derneği’ni ziyaret etti.

Başkanlar’dan MHP’ye teşekkür

Dernek ve Oda başkanları ziyaret münasebetiyle MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimine teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çakır, “Birlik ve beraberliğimizi asla kaybetmemeliyiz”

Başkan Çakır, ziyaretlerde yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. İçte ve dışta ülkemizin karanlık noktalara çekilmek istenmesi artık aşina. Bizler bu süreçte siz değerli Dernek ve Oda Başkanlarımızı ziyaret edip, yaşananlar hakkında bilgi vermek istedik. Bizler çok güçlü ülkeyiz. Bu yüzden de birlik ve beraberliğimizi asla kaybetmemeliyiz. Ülkemizin ve milletimizin karanlık planlara ve odaklara karşı uyanık olacağına ve bu süreçten kolaylıkla kurtulacağını düşünüyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.