DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vekil Hürriyet, Kocaeli Anneleri’ni ağırladı

Vekil Hürriyet, Kocaeli Anneleri’ni ağırladı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün CHP Kocaeli İl Başkanlığında, Kocaeli Annelerini ağırladı

Sosyal medya üzerinden örgütlenerek ilimizdeki yardıma ihtiyacı olan annelere el uzatan “Kocaeli Anneleri”, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i CHP Kocaeli İl Başkanlığında ziyaret ederek derneğin lansman tanıtımına davet etti.

SEVGİYLE YOLA ÇIKANLAR ASLA YORULMAZ

Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya, Serap Korkmaz, Evrim Sarıkaya ve Eylem Çağlayan Ünsal, Milletvekili Hürriyet’i 22 Kasım’da Ramada Otel’de gerçekleştirilecek olan dernek lansmanına davet etti. Kocaeli’de yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım eli uzatmaktan çekinmeyeceklerini söyleyen Dernek Başkanı Hande Kaya, “Sevgimizi, şefkatimizi, özverimizi, ortaya koyup tüm anne ve çocukların sesi olma hedefiyle kurduğumuz Kocaeli Anneleri Derneğimizin Kocaeli’de büyük bir ihtiyaca yanıt vereceğini düşünüyoruz” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ise sevgi ile yola çıkanların asla yorulmayacaklarını dile getirerek, “Her şeyin başlangıcı sevgidir ve Kocaeli’de sevgiye ihtiyaç duyan pek çok insan olduğuna inanıyorum. Sevgiyle başladığınız bu yolu sevgi ile taçlandıracağınızı ve pek çok güzelliğe sebep olacağınızı düşünüyorum. Bu anlamda Kocaeli Anneleri yönetiminde açılacak olan derneğinize ve yönetiminize de şimdiden başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.