DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ALLAH KORUDU

ALLAH KORUDU

AY-PA Market Sahibi Osman Ay’ı gasp etmek istediler

İlçemizde başarıyla esnaflık hayatını sürdüren ve vatandaşlar tarafından oldukça fazla tercih edilen AY-PA Market Sahibi Osman Ay, geçtiğimiz Cumartesi günü 2 şahsın Markete gelerek kendisini gasp etmeye çalıştıklarını ifade etti. Ay, yaşadığı olayda şahıslar tarafından yoğun tehdit aldığını ve küfürlere maruz kaldığını belirtti. Ay, yaptığı açıklamada Gölcük halkını bu şahıslara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

“Yakarım buraları, gömerim seni, milyarlar vereceksiniz”

AY-PA Marketin sahibi Osman Ay, “Gölcük İskele yolu üzerinde bulunan AY-PA Marketi işletmekteyiz. 02.12.2017 Cumartesi günü saat 18.40 sularında yine iş yerinde bulunuyordum. 2 erkek şahıs işyerimize geldi. Şahısların kafası yerinde değildi. Çünkü ikisinin de hareketleri çok garipti. Bu şahıslardan biri benden 12.5 TL para istedi. Bende kendisine 15 TL kâğıt para uzattım. Şahıs da 15 TL kâğıt parayı ağabeyim olan Yüksel Ay’ın suratına fırlattı. Daha sonra şahıs ben kasada bulunurken üzerime doğru geldi ve “Yakarım buraları, gömerim seni, milyarlar vereceksiniz” dedi. Bende dükkânıma gelen bir satıcı arkadaşı muhasebeci olarak tanıttım ve para getireceğini söyleyerek şahısları oyalamaya çalıştım. Market içinde hakaretler, bağırmalar o kadar yükseldi ki müşterilerimiz korkudan dükkânı terk ettiler. Defalarca üzerime gelip tehdit ve küfürler sarf ettiler. Daha sonra Muhasebeci olarak tanıttığım arkadaşım dışarıdan içeri girerek sivil polislerin geldiğini söyledi. Sivil polisler ile beraber yunus polisleri ve ekipler de olay yerine geldiler. Gerekli müdahaleyi yaptılar ve şahısları engellediler. Polis ekipleri bu iki şahsı alarak olay yerinden götürdüler. Allah’ım onların hepsinden razı olsun. İnanın ki bu gibi olayları haberlerde, programlarda, internetlerde izlerdik. Aynısını canlı olarak bizler yaşadık. O anların anlatılması inanın ki mümkün değil. Rabbim bir daha bizlere ve tüm insanlara böyle üzücü olaylar yaşatmasın. İçeride 40 dakika kadar bu insanlarla iç içe sıkıntılı anlar yaşadık. Polis hattını bile aramamız çok zor oldu. Ama inanın ki şuna çok üzüldüm. Dışarıdan onca bağırmaya ve sesleri duydukları halde vatandaşların polis hattını arayıp haber vermemeleri beni çok derinden üzdü. Akşam İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gittik. İfadelerimizi de verdik. Emniyet Teşkilatımıza ve tüm birimlerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Tekrar hepimize büyük geçmiş olsun” dedi.

İsim: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.