DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Başkan Ünal Köken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aytaç’ı Ziyaret Etti”

“Başkan Ünal Köken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aytaç’ı Ziyaret Etti”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aytaç’ı ziyaret etti. Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor Salonunda yapılan ziyaret sonrası gençlerle bir araya gelen Başkan Köken, sporun gençler üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

“Başkan Ünal Köken; İlçedeki Spor Faaliyetlerini Değerlendirdi”

Kandıra’nın tüm imkanlarını gençlere seferber eden ve onların daha sağlıklı ve modern koşullarda sportif faaliyetlerde yer alabilmesi için Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor Salonu Projesini hayata geçiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aytaç’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlere ve çocuklara yönelik olarak Kandıra’da farklı spor branşlarında eğitim verilmesiyle ilgili çalışmalarını hızlandıran Başkan Ünal Köken, gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlayan sporun öneminden söz etti.

Sporun disiplin ve özgüven sağladığını belirten Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çocuklarımızın gelişimine en büyük katkıyı sporun verdiğini vurguladı. Küçük yaşlardan itibaren sportif faaliyetlere yönlendirilen çocuk ve gençlerimiz gerek iş, gerekse  sosyal yaşamlarında bunların faydalarını yaşayacaktır dedi. Bir işe başlamanın ve onu en iyi şekilde sonlandırabilmenin öz disiplininin ancak sporla kazanılacağını ziyaret boyunca çocuklara anlatan Başkan Köken, gerçekleşen spor müsabakalarında da ilçemizi temsil eden tüm çocuklara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.