DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİZ ANADOLUYUZ” PROJESİ KAPSAMINDA AĞRI’DAN GELEN 6.GRUP MİSAFİR ÖĞRENCİLER , VALİ AKSOY’A ZİYARETTE BULUNDULAR

BİZ ANADOLUYUZ” PROJESİ KAPSAMINDA AĞRI’DAN GELEN 6.GRUP MİSAFİR ÖĞRENCİLER , VALİ AKSOY’A ZİYARETTE BULUNDULAR

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 21 ilimizden seçilen 15 yaş ve altı 50.000 katılımcının ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmeleri sağlanarak, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması amacıyla İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen  “Biz Anadoluyuz projesi kapsamında ilimize 6.grup olarak,  Patnos Öğretmenevi Müdürü Mansur Vural ve Yunus Emre Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Akif Küçük’ün refakatlerinde ilimize gelen 49 öğrenci, Vali Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulundular.

Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Mahmut Baytüz, Patnos Öğretmenevi Müdürü Mansur Vural ve Yunus Emre Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Akif Küçük ile  misafir öğrenciler katıldı.

Patnos Öğretmenevi Müdürü Mansur Vural’ın bilgi sunumunun ardından Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Ağrı ili önemli illerimizden birisidir ve Ağrı ilinden bu gönül köprüsü kapsamı içerisinde Kocaeli’nde sizleri misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Ülkemizin her bir köşesi bir bütündür, hepimiz bu ülkenin gelişmesi ve kalkınması için çalışıyor mücadele ediyoruz. Kurtuluş savaşımızda Çanakkale’de omuz omuza mücadele ettik ve bu ülkeyi hep beraber kurduk. Bu ülkenin geleceğine hep beraber yine bizlerin çalışmasıyla daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Bu anlamda sizlerin buraya gelişi ve burada yapacağınız ziyaretlerle Kocaeli hakkında da güzel düşüncelerinizi, duygularınızı pekiştireceksiniz. Burada birçok faaliyette bulunacaksınız birçok ilde belki de göremeyeceğiniz bazı kurumlar Kocaeli’nde var ve Kocaeli’nde de bunları görme fırsatınız olacaktır. Umuyorum ki buradan güzel duygularla ayrılırsınız ve seversiniz. diyen Sayın Valimiz misafir öğrencilere ilimize hoş geldiniz dedi. Vali Hüseyin Aksoy, misafir öğrencilere tek tek söz vererek, duygu ve düşüncelerini paylaşmalarını istedi. Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, Vali Aksoy’a ilgi ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy misafir öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.