DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ KAPSAMINDA AĞRI’DAN GELEN 8. GRUP MİSAFİR ÖĞRENCİLER VALİ AKSOY’A ZİYARETTE BULUNDULAR

BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ KAPSAMINDA AĞRI’DAN GELEN 8. GRUP MİSAFİR ÖĞRENCİLER VALİ AKSOY’A ZİYARETTE BULUNDULAR

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 21 ilimizden seçilen 15 yaş ve altı 50.000 katılımcının ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmeleri sağlanarak, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması amacıyla İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen  “Biz Anadoluyuz projesi kapsamında; Diyadin Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ezgi Bal ve Karapazar Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Elif Asi refakatlerinde ilimize gelen 8. grup 47 misafir öğrencimiz  Vali Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulundular.

Ziyarete; Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda  misafir öğrencileri kabul eden Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Mahmut Baytüz, Diyadin Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ezgi Bal ve Karapazar Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Elif Asi ile 47  misafir öğrencimiz  katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Kocaeli Türkiye’nin sanayisinin kalbinin attığı bir şehir. Bu anlamda buranın Türkiye ekonomisine kattığı çok ciddi katkılar var. Kocaeli; sanayinin önde gelen illerinden birisidir. Sizler Kocaeli’yi gezdiniz ve ziyaretleriniz oldu. Yarın sizleri yolcu edeceğiz. Burada edindiğiniz bilgileri ailelerinizle paylaşmanızı istiyoruz. Ağrı ülkemizin güzel illerinden biridir. Ülkemizin her tarafında çok güzel değerlerimiz var. ” diyen Sayın Valimiz misafir öğrencilere ilimize hoş geldiniz dedi.

Vali Hüseyin Aksoy, misafir öğrencilere tek tek söz vererek, duygu ve düşüncelerini paylaşmalarını istedi. Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, Vali Aksoy ilgi ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy misafir öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Diyadin Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ezgi Bal ve Karapazar Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Elif Asi refakatlerinde 18 Aralık 2017 tarihinde ilimize gelen misafir öğrencimiz, Sabiha Gökçen Havaalanı’nda görevlilerimizce karşılanarak, konaklayacakları otele yerleştirildiler. Misafirlerimiz, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığınca düzenlenen program çerçevesinde, 19 Aralık 2017 Salı günü Bağçeşme Şehitliğini ve Orhan Cami ziyaret ederek, Ford Otosan Gölcük Fabrikasını gezdiler, 20 Aralık 2017 Çarşamba günü ise İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, TCG Gayret Gemi Müzesi, Hızır Reis Denizaltı Müzesi ve Darıca Faruk Yalçın Hayvan Bahçesi ve Botanik Park’ı gezdikten sonra, Osmangazi Köprüsü’nden geçerek konaklama yerlerine döndüler. Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezini gezdikten sonra İzmit’ten Gölcük’e vapur yolculuğu yapan grup, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.