DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu görüntüler Gölcük’e yakışmıyor

Bu görüntüler Gölcük’e yakışmıyor
10.12.2017
703
A+
A-

Bu görüntüler Gölcük’e yakışmıyor

Dumlupınar Mahallesi’nde ortaya çıkan görüntü sokaktan geçen diğer vatandaşların dikkatini çekiyor. Vatandaşlar çöplerin belirli saatlerde çıkartılması için duyarlı olmayı istediler.

Vatandaşlar bu çöplerden şikâyetçi

Gölcük’te yer alan Dumlupınar Mahallesi’nde boş bir alana çöplerini atan vatandaşlar kötü görüntülere yol açıyor. Sokaktan geçen duyarlı vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyor. Vatandaşlar çöplerin doğru zamanda çıkarılması gerektiğini ifade ederken, Sokağımızda oluşan bu görüntü gerçekten hiç iç açıcı değil. Mahalle sakinlerinin attığı bu çöpler de kat ve kat daha kötü bir görüntü oluşturuyor. Bu tür görüntüler bu sokağa yakışmıyor. İnsanlar biraz daha duyarlı olması çevrenin daha temiz olması demektir” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.