DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Burak Süleyman şoku yaşanıyor

Burak Süleyman şoku yaşanıyor

Kocaelispor’da Antalya kampı öncesinde Burak Süleyman şoku yaşanıyor.

Ligin ilk yarısındaki takımın en istikrarlı ve başarılı futbolcuları arasında yer alan Burak Süleyman, geçtiğimiz gün ameliyat oldu. Son maçlarda kasık ağrısı çeken genç futbolcunun ameliyatı İstanbul’da özel bir hastanede gerçekleşti.

PUBİS TEŞHİSİ KONDU
Kocaelispor’un yetenekli ismi Burak Süleyman ilk yarının son maçlarında kasık ağrısından dolayı sıkıntı yaşıyordu. Hafta başındaki antrenmanlar çıkamayan, neredeyse maçtan maça oynayan Burak Süleyman’daki kas ağrılarının nedeni de genellikle futbolcularda sıkça görülen pubis hastalığı olduğu öğrenildi. Kaslarda ağrı oluşturan pubis hastalığına bir süre önce Hamza da yakalanmıştı.

FITIĞI TETİKLEMİŞ
Burak Süleyman’ın geçen yıldan beri devam eden kas ağrılarının nedeni olan pubis, fıtığı da tetiklediği öğrenildi. Geçtiğimiz gün ağrılarının artması ile acil servise kaldırılan Burak Süleyman, apar topar İstanbul’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada fıtık ameliyat olan genç futbolcuların, en az iki ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Burak Süleyman’ın muhtemelen ligin ikinci yarısının 3’üncü veya 4’ncü haftasında sahalara dönmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.