DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cephaneliğe Fidan Diktiler

Cephaneliğe Fidan Diktiler

İzmit Belediyesi ile kısa adı ÇEVKOR olan Çevre Koruma Derneği ortaklaşa olarak fidan diktiler.

Cephanelik bölgesindeki fidan dikim törenine İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, Belediye Meclis Üyesi Ersin Alpaslan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi, Kocaeli Tema Vakfı Temsilcisi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, İzmit Tema Vakfı Temsilcisi Sinem Uçan, muhtarlar, AK Parti İlçe yöneticileri, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi ve Ulubatlı Hasan Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldılar.

2 Bin Fidan Dikildi

2 bin adet sedir çamının dikildiği törende ÇEVKOR Genel Müdürü tarafından Başkan Doğan’a, diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan fidan dikiminde yaptığı konuşmada “daha yeşil bir İzmit için çalışıyoruz. Bunun içinde her yıl binlerce fidan dikiyor, halkımıza ücretsiz fidanlar dağıtıyoruz. Her yılbaşı yaklaştığında Avrupalılar çamlar keserken biz ise tam tersine yeni çam fidanları dikerek daha yeşil bir İzmit, toprağı, havası, suyu daha temiz İzmit için çalışıyoruz. İnşallah çocuklarımız bizim yaşadığımız İzmit’ten daha güzel bir İzmit’te yaşayacak. Çevre konusunda duyarlı çalışmalarından dolayı kişi ve kurumlara teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından bölgeye hep birlikte fidanların dikimi gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.