DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere’de çocuk parkları bakım bekliyor

Değirmendere’de çocuk parkları bakım bekliyor

Körfezin incisi Gölcük’ün göz bebeği olan Değirmendere’de bulunan çocuk parklarının bakımsız halleri gözlerden kaçmıyor. Beldede bulunan birçok çocuk parkı acil bakım bekliyor.

Zeminlerde su birikiyor ve salıncakların korkulukları kırık durumda

Küçük çocuğu olan ailelerin kurtarıcısı olan çocuk parkları birçok ailenin vazgeçilmezidir. Tabi aileler çocuklarıyla vakit geçirirken çocuklarının güvenli birşekilde de oyun oynamalarını istemekte. Değirmendere’de bulunan birçok çocuk parkı bakımsızlıklarından dolayı aileleri tedirgin ediyor. En ufak bir yağmurda zeminde biriken sular ve salıncaklarını korkuluk kısımlarının kırık olması sebebiyle tehlikeli olduğunu belirten aileler Değirmedere’de bulunan parkların birçoğu bu durumda bu nedenle biran önce çocuk parklarına bakım yapılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Aileler parklara acil bakım yapılmasını bekliyor

Çocuk parklarının bakımsızlığından dolayı çocuklarını güvenli birşekilde oyun oynatamadıklarını dile getiren aileler çocuk parklarınını çok acil tadilat edilmesi gerektiğini dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Bizim için çocuk parkları çok önemli yerlerden biri. Sonbahar ya da kış olsun hava güneşli olduğu taktirde çocuklarımızı evde tutamadığımız için çocuk parklarına götürerek oynatıyoruz. Tabi bizim için çocuk parklarının güvenliği çok önemli. Değirmendere’de birçok çocuk parkınının çok acil bakım yapılması gerekiyor. Çocuk parklarının zemini en ufak yağmurda sular birikiyor ve özellikle salıncakların korkulukları kırık olduğu için tehlikeli oluyor. Bu nedenle çocuk parklarının biran önce tadilat edilmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.