DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Futbolcu grubuna güveniyorum”

Futbolcu grubuna güveniyorum”

Kocaelispor’un yeni teknik sorumlusu Galip Gündoğdu, çok büyük bir camiaya geldiğinin bilincinde olduğunu, futbolcu grubuna da güvendiğini söyledi.

Gündoğdu, ligin ikinci yarısının ilk 4 haftasında oynayacakları maçların, ligdeki konumlarını belirleyeceğini ifade etti.

 Marka değeri çok yüksek olan bir kulübe geldim”

Kocaelispor’un yeni teknik sorumlusu Galip Gündoğdu, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kocaelispor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Mutlu olarak geldim, nedeni de marka değeri çok yüksek olan bir kulübe geldim. 4 senedir yapılanma içerisinde olan bir takım. Geçen seneki periyodu da biliyorum. Bu sene inişli çıkışlı grafikler çizdi. Şu anda puan olarak kötü gözükebilir ama geçen seneki performansı gösteren takıma güvendiğim için bu görevi kabul ettim, bu oluşumun içerisinde var olmak istedim. Onun için çok mutluyum” dedi.

 Kocaeli camiasını tekrar canlandırmak istiyoruz”
Takımı istekli ve arzulu gördüğünü dile getiren tecrübeli teknik adam, “Bir özgüven kaybı olmuştu, o özgüveni toparlamak ve Kocaeli camiasını tekrar canlandırmak istiyoruz. Bu şehir futbolu çok seviyor. Buranın insanı çok coşkulu,  Karadeniz insanı gibi futbolu çok seviyor. Biz de Karadenizliyiz. Bizim de yapımıza uyduğu için; hırslı, azimli ve istekliyiz. İnşallah burada muvaffak oluruz. Çok istekli, arzulu ve dinamik gördüm. Önemli olan, antrenmandaki dinamizmi maçlara yansıtmaları. Bir an önce ilk maçta performans gösterip, galibiyet serisini alıp alttan kurtulmak istiyoruz. Ondan sonra önümüze bakacağız”dedi.

 Son maça kadar elimizden geleni yapacağız”

İkinci yarıda oynayacakları ilk 4 maçın çok önemli olduğunu ve bu maçların rotalarını belirleyeceğinin altını çizen Gündoğdu, “Bundan kötüsü zaten yok. Bundan kötü duruma düşer miyiz bilemiyorum. Ne yapacağız? İlk maçtan başlayıp, son maça kadar elimizden geleni yapacağız. İlk 4 maç bizim yol haritamızı belirleyecek. Buna da en iyi şekilde başlayıp ondan sonra yolumuza bakacağız. İlk etapta bulunduğumuz pozisyondan kurtulmalıyız, ondan sonrasına bakacağız” diye konuştu. Kocaelispor’a gelme sürecini de değerlendiren Gündoğdu, “Başkanımız aradı, görüştük, uzlaştık ve anlaştık. Geçen yıl Darıca’da çalıştık. Oradan da tanıyormuş, Beşiktaş maçından da tanıyormuş, yaptıklarımızı da biliyormuş” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.