DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkı Beyaza Büründü

Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkı Beyaza Büründü

Gölcük Belediyesi, ilçenin en önemli turistik alan olarak kabul edilen, 300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde, yapımı devam eden Erikli Tepe Tabiat Parkına yılın ilk karı düştü.

Bembeyaz bir görüntüye bürünen Erikli Tepe Tabiat Parkı çok güzel görüntüsüyle ziyarete gelenleri kendisine hayran bıraktı. Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanan Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkı güzelliğiyle büyüledi. Kayın ormanları arasında bulunan ve Gölcük’e 17 kilometre uzaklıkta ki Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda kar kalınlığı 30 santime ulaştı.

Proje örnek olacak

İki ay gibi bir sürede bitirilmesi planlanan Erikli Tepe Tabiat parkı ilk karın yağması ile birlikte şimdiden vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin yapımına başladığı bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini de almış olacak.

YORUMLAR

  1. haktan yurdakul dedi ki:

    19-20 şubat tarihlerinde konaklama fırsatı bulduk,çok beğendik ve çalışanların ilgisinden çok memnun kaldık.