DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK’TE KALİTE DEĞERLENDİRMESİ AÇIKLANDI

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK’TE KALİTE DEĞERLENDİRMESİ AÇIKLANDI
10.12.2017
847
A+
A-

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK’TE KALİTE DEĞERLENDİRMESİ AÇIKLANDI

Hasta ve çalışan güvenliği ile memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen “Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik” kapsamında hastanemizde kalite değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığına bağlı, Kalite Değerlendiricileri tarafından gerçekleştirilen değerlendirmede hasta ve çalışan güvenliği standartları başta olmak üzere sağlık hizmeti sunum kalitesi standartları ve diğer birçok standart yerinde görülerek değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 97.53 puan alarak büyük bir başarı elde etti. Bu konuda Hastane Yöneticisi Op Dr. Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada, “Sağlık hizmeti sunumunda kaliteyi daha yükseğe çıkarmak için tüm ekiple birlikte çalışarak hız kesmeden devam edeceklerini belirterek bu konuda gayret gösteren bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.